Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTC-04 fekete

4,5 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH PROTECT NUTC-04 fekete

Az új C-TECH PROTECT sorozat univerzális tokja újraírja a játékszabályokat. Hagyd, hogy elvarázsoljon az elegáns design és használd a tokot a mindennapokban. A C-TECH PROTECT biztosítja készüléked megbízható védelmét valamint modern megjelenést kölcsönöz, úgy, hogy közben nem zavarja a géped használhatóságát. Az egyik legfontosabb technológiai előnye a FlexGrip rendszer. A négy műanyag kapocs biztonságosan rögzíti a tablet összes sarkát, így soha többé nem esik ki a tablet a tokból, amely a konkurens tokok gyakori kellemetlensége.

A legmagasabb minőségű mesterséges bőrt használták a C-TECH PROTECT tok gyártása során, így annak sima felületete könnyen karbantartható és maga a tok egyszerűen nyitható. Az ilyen felületekről rendkívül egyszerű eltávolítani a szennyeződéseket, így a tok mindig tiszta és reprezentatív lesz. További igen hasznos funkciója, amelyet minden felhasználó nagyra értékel majd, az, hogy a tokot állványként is lehet használni - két alapvető pozíció áll rendelkezésre, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő beállítást. Ennek köszönhetően kényelmesen nézheted kedvenc filmedet vagy olvashatod a kiválasztott tartalmakat.

Végül, de nem utolsósorban, egyik nagyszerű előnye a remek ár!

Főbb tulajdonságai:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rendszer
  • Integrált billentyűzet microUSB-vel
  • Stílusos és modern design

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
univerzális

Kompatibilitás:
9,7 "- 10,1" tablet

Maximális tablet méret:
266 x 194 mm

Anyaga:
sima, mesterséges bőr

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  MD050q7s
Termékszám:  NUTC-04B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05