Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTC-02 fehér tablet tok

2,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

C-TECH PROTECT NUTC-02 fehér tablet tok

A C-TECH PROTECT sorozat univerzális tasakjai új sorozata megváltoztatja a játékszabályokat. Hagyd magáad elvarázsolni az elegáns dizájnnal és váljon mindennapi kiegészítőddé. A C-TECH PROTECT biztosítja a készülék megbízható védelmét, és modern megjelenést biztosít, amely nem zavarja a használatot. Az egyik legfontosabb technológiai előny a FlexGrip rendszer. Négy műanyag rúdból áll, amelyek biztonságosan rögzítik a tablet összes sarkát. Soha többé nem fog megtörténni, hogy a tablet a tok oldaláról leesik, ami a versenytárcsák gyakori kellemetlensége.

Kiváló minőségű mesterséges bőrt használtunk a C-TECH PROTECT tok előállításához. Sima felületet és könnyű kezelhetőséget és nyílást kínál. Nagyon könnyű eltávolítani a szennyeződéseket egy ilyen felületről, így az mindig tiszta és reprezentatív lehet. Egy másik nagyon hasznos tulajdonság minden felhasználó számára az a lehetőség, hogy az tokot állványként is használhatjuk - két alapvető pozícióra állítható, ezek közül választhatsz. Ez megkönnyíti a kedvenc filmjeid megtekintését, vagy nagyon kényelmesen olvashatsz akár.

Végül, de nem utolsósorban, az ára igazán kedvező!

A legfontosabb előnyök:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rendszer
  • Stílusos és modern kialakítás

Műszaki adatok:

Típus:
egyetemes

Kompatibilitás:
8 "tablet

Maximális tablet méret:
230 x 177 mm

Anyaga:
Sima mesterséges bőr

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  MD050q6o
Termékszám:  NUTC-02W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10