Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTC-01 rózsaszín

4,5 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

C-TECH PROTECT NUTC-01 rózsaszín

A C-TECH PROTECT univerzális tablet tokok új sorozata megváltoztatja a játékszabályokat. Hagyja magát elvarázsolni a stílusos design-nal, és fogadja mindennapi partnerévé ezt a tokot! A C-TECH PROTECT megbízható védelmet biztosít a készüléknek, modern megjelenést ad neki, és nem akadályozza a használat praktikusságát. Egyik fő technológiai előnye a FlexGrip rendszerű rögzítés. Ez négy műanyag rögzítő fülből áll, amelyek biztonságosan fixálják a tablet minden sarkát. Most már soha nem fog megtörténni, hogy a tablet kiesik a tokból, ami a konkurens tokok esetében gyakori kellemetlenség.

A C-TECH PROTECT tok gyártásához a legjobb minőségű műbőrt használták. Sima felületű, könnyen kezelhető és nyitható. Nagyon egyszerű a szennyeződések eltávolítása is, így a tok mindig tiszta és mutatós lesz. További nagyon hasznos funkció minden felhasználó számára a tok állványként való használatának lehetősége – két alaphelyzet áll rendelkezésre, amelyből mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Ennek köszönhetően gond nélkül nézheti kedvenc filmjét, vagy igazán kényelmesen olvashat.

Nem utolsó sorban nagy előnye a kiváló ára is!

Fő előnyök:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rögzítő rendszer
  • Elegáns és modern kivitelezés

Műszaki adatok:

Típus:
Univerzális

Kompatibilitás:
7"- 7,85" tabletek

A tablet maximális méretei:
205 x 140 mm

Anyag:
Sima műbőr

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Márka/modellek

Tablet márka Univerzális
Tablet modell Univerzális

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Használat Mindennapi
Anyag Műbőr

Méretek

Tablet max. nagyság 7,85 "

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  MD050q6f
Termékszám:  NUTC-01P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15