Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTC-01 fekete

4,6 35 értékelés
Kiegészítők a termékhez

C-TECH PROTECT NUTC-01 fekete

A C-TECH PROTEKT tabletsorozat univerzális tokainak új sorozata megváltoztatja a játékszabályokat. A  stílusos design elvarázsol – engedd, hogy a tok mindennapi életed társa legyen. A C-TECH PROTEKT megbízható védelmet biztosít készüléked számára, valamint modern külsőt is ad neki, emellett sehogyan sem akadályozza használatát. Az egyik fő technológiai előnye a FlexGrip rögzítés, amely a tablet sarkait biztosan tartó négy műanyag tappancsból áll. Így már többé nem történik meg, hogy a tablet kiesik a tok oldalán, ami a konkurens tokok általános hibája.

A C-TECH PROTEKT tok gyártása során a legkiválóbb minőségű műbőrt használták, amely sima felülettel és könnyű használattal és nyitással büszkélkedhet. Ugyanilyen egyszerű a felületi szennyeződések eltávolítása is, tehát a tok mindig tiszta és mutatós lesz. A felhasználók számára további nagyon hasznos funkció a tok állvánnyá való alakíthatósága – két alaphelyzet áll rendelkezésre, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a magának megfelelőt. Ennek köszönhetően a filmnézés vagy az olvasás igazán kényelmessé válik.

Nem utolsó sorban, a tok nagy előnye a remek ár is!

Fő előnyei:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rögzítés
  • Stílusos és modern kialakítás

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
univerzális

Kompatibilitás:
7-7.85"-es tabletek

A tablet maximális mérete:
205 × 140 mm

Anyag:
sima mesterséges bőr

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  MD050q6b
Termékszám:  NUTC-01B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20