Oldal frissítése

C-TECH MIC-01

3,7 18 értékelés
2 890 Ft

C-TECH MIC-01

A C-TECH MIC-01 asztali mikrofonja nagyszerű választás kezdő Youtubereknek és streamereknek. Speciális, irányított kialakításának köszönhetően elnyomja a nemkívánatos, hátulról érkező hangokat, hangokat. Került rá hasznos ON/OFF kapcsoló, a csomagban pedig mutatós és nem utolsósorban stabil állványt is találunk, amivel a kíván pozícióba igazítható. Vezetéke jó hosszú, 2,5 méteres, végére 3,5 mm-es, aranyozott jack csatlakozó került. Akkor sem leszünk gondban, ha összevont hang ki-bemenettel kell használunk, ugyanis jár hozzá 3pin-4pin átalakító..

A C-TECH MIC-01 mikrofon legfontosabb jellemzői

  • Mikrofon aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • ON/OFF gomb közvetlenül a mikrofonházon
  • Kardioid irányított kialakítás a zajcsillapítás érdekében
  • Praktikus állvány és átalakító része a csomagnak

Zavartalan felvétel

A C-TECH MIC-01 mikrofont úgy alakították ki, hogy legalább részlegesen kiszűrje a környezet zavaró zajait. Kardioid irányított szerkezetének köszönhetően csak a beállított irányból veszi fel a hangot, a többi, zavaró irányból érkező zajt hatékonyan eliminálja a felvételről. Ennek a jellemzőjének köszönhetően csökkennek a hangfelvételt zavaró tényezők.

 

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Kardioid
Mikrofon típusa Kézi
Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 16 000 Hz

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack
Kábelhosszúság 2,5 m

Tulajdonságok

Csomag része Állvány

Méret

Szélesség 42 mm
Magasság 130 mm
Mélység 42 mm
Kód:  MD0711
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MIC-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15