Oldal frissítése

C-TECH Impressio Cappella

4,6 20 értékelés
68 790 Ft

C-TECH Impressio Cappella

A kedvenc zenéjétől visszhangozhat a környék a C-Techa vezeték nélküli hangszóró közreműködésével. Kápráztassa el a résztvevőket nagyszerű, erőteljes basszus hangzással a kerti összejövetel alkalmával, az edzőteremben vagy a tengerparti nyaralás közben.  Az  IMPRESSIO segítségével a kedvenc dalok hallgatásával elkerülhető minden rossz környék. Ez még nem minden!  A hangszóróhoz hangszer is csatlakoztatható és legfeljebb három mikrofon! A karaoke party nem csak szórakozás, ami miatt elmegy egy kocsmába, de tökéletes élvezetet nyújt a családi otthonban is. Önnek nincs zenét árusító üzlete? Sebaj, a hangszóróban van beépített FM rádió, 25 adóállomás adatait őrizve a memóriájában.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyon nagy kapacitású - 100 W RMS
  • Akár 10 audio forrás, beleértve a Bluetooth és az SD kártyát
  • Távirányító a hangszóró kényelmes használatához
  • FM rádió külső antenna opcióval
  • Nagyon könnyen hordozható
  • gazdag kiegészítők választéka
 

Bárhol használható hangszóró

A felső fogantyú egy további kihúzható fogantyúval és guruló kerekekkel biztosítják, hogy a hangszóró valóban könnyen hordozható legyen. De ez akkor  lenne igazán olyan nagyon hasznos, amikor a hangszóró  egy olyan nagy teljesítményű akkumulátorral dicsekedhet, amely 100% -os hangzási teljesítmény szinten akár 8 órán keresztül tud működni. Az optimális hangzási teljesítmény akár mennyire is hihetetlen, 60 óra. Az USB aljzat és micro SD memóriakártya teszi a hangszórót teljesen különálló eszközzé. Nem szükségesek, de lehetségesek még ezek a kiegészítők is. A hangszóró  könnyen csatlakozható szinte minden mobiltelefonhoz a beépített Bluetooth segítségével.

 

Végtelen órányi szórakozás

A hangszóró valóban multifunkcionális és sokféle alkalmat tud kiszolgálni. Ennek az a célja, hogy ne csak a zenét reprodukálja, hanem miután összeköttetést tudott létesíteni a mikrofonokkal és hangszerekkel, máris induljon a bulizás. A távirányító nem csak egy távoli irányítási lehetőség, hanem a segítségével egy házi hangfelvevő készülékké tudja változtatni a hangszóróját. Elhiszi nekem, hogy, semmi sem tudja jobban feldobni a vasárnap reggelt, mint amikor  meghallgathatja a saját tegnapi előadását.

Amellett a hangszóró csomaghoz tartozik távirányító, vezetékes és vezeték nélküli mikrofon kábel csatlakozó, külső FM antenna, hálózati adapter és kezelési útmutató.

 
 
 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus MicroSD
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 12 000 mAh
Lejátszási idő 60 óra

Rendeltetés

Rendeltetés Party

Szín

Szín Fekete
Kód:  MC510a
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  IMP-CAPPELLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20