Oldal frissítése

C-TECH Cronus végső

3,9 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH Cronus végső

Lenyűgöző gaming egér

Ez az egér extravagáns számítógépes játékokhoz készült. A Cronus Ultimate-t mindenekelőtt tökéletes design jellemzi, amely garantáltan vonzz minden játékost, hiszen tökéletesen illeszkedik a kézbe, ráadásul a gumírozott felület élvezetesebbé teszi használatát. Lézerchippel rendelkezik, melynek maximális felbontása 3200 DPI. További előnyei közé tartozik a 6 teljesen programozható gomb, valamint a 7 színű háttérvilágítás.

Programozható gombok

Számos előre beállított gombfunkciót használhat irodájához, multimédiához, webböngészőhöz vagy a legalapvetőbb játékoshoz: az egyéni macro-hoz. Az egérnek összesen öt beállítható profilja van, amelyek mindegyike saját kulcs leképezéssel rendelkezik.

Macro editor

A C-Tech egér macro editor óriási szabadságot kínál, legyen szó akár az egyes billentyűk leütése közötti késlekedésről, akár az egérkattintások Macer-be történő beágyazásáról. Természetesen a felbontást is módosíthatja a beállításokban.

Állítható LED-es háttérvilágítás

Kék, piros, zöld, ciánkék, bíborvörös, sárga és fehér. Ezek mind olyan színek, amelyeket a Cronus Ultimate háttérvilágításaként állíthat be. Továbbá azt is eldöntheti, hogy egere statikus vagy "lélegző" hatású, ciklikus színváltással tündököljön-e.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,5 cm
Magasság 4 cm
Mélység 12,5 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 3 200 DPI
Technológia Lézeres

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű
További tulajdonságok Felhasználói profilok, Miniatűr szenzor

Szín

Szín Fekete
Kód:  MC430d3
Termékszám:  GM-12

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15