Oldal frissítése

BWT VIDA vízszűrő kancsó 2.6 l - citromsárga

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BWT VIDA vízszűrő kancsó 2.6 l - citromsárga

magnéziummal dúsított víz

Tiszta, egészséges és finom vz

Az elegáns BWT Vida vízszűrő kancsó képes minden olyan szennyeződést kiszűrni a vízből, amely nem csak magára az eszközre, de az egészségedre is ártalmas lehet. A szűrési mechanizmus nagy mértékben javítja a víz, s ezáltal a belőle készülő ételek és italok ízét. A kancsó a szűrés során nem csak a klórszagot távolítja el a vízből, hanem segít megszabadulni a nehéz fémektől és a mészkőtől is, amely károsítja a háztartási eszközöket.


Magnéziummal dúsított víz

Az egyedülálló Mg2 + vízszűrő betétek kiváló, természetes ízt kölcsönöznek a víznek, továbbá a magnézium(ion)-ok természetes tulajdonságaival látják el azt. Egy kancsó szűrt víz körülbelül 65mg-os magnéziumtartalommal rendelkezik, amely hét almában található mennyiségnek felel meg. A szűrési technológiának köszönhetően egészséges vízre tehetsz szert, amelyből határozottan jobb ízű kávét és teát készíthetsz.


A vízszűrő kancsó főbb előnyei

  • Szűrőbetéttel távolítja el a vízben található káros anyagokat
  • Egyedülálló Mg2+ technológia
  • Az egészséget támogató magnézium(ion)-okkal dúsítja a vizet
  • A víz tisztábbá és finomabbá válik
  • Egészségesebb ételek
  • A vízben található mészkő eltávolításával a konyhai eszközöket is védi


Mg2+ Gourmet edition szűrőbetét

Nagyszerű segítőtárs az egészséges és tiszta víz érdekében

A BWT Vida vízszűrő kancsó 2,6 literes teljes űrtartalommal, valamint 1,4 literes szűrt, káros anyagoktól mentes víz kapacitással rendelkezik. A kancsó digitális kijelzővel rendelkezik, amely jelzi a szűrőbetétek cseréjének idejét, valamint Easy-fill fedélkialakítással az egyszerű használt érdekében. Méreteinek köszönhetően akár a hűtőszekrény ajtajában is tárolható, valamint mosogatógépben is tisztítható. A csomag egy Mg2+ Gourmet edition szűrőbetétet is tartalmaz.


Paraméterek

Szűrőkanna

Teljes térfogat 2,6 l
Szűrőcsere jelző Elektronikus
Szűrt víz térfogata 1,4 l
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható
Vízszűrő betétek száma a csomagban 1 db
Kód:  BWT003
Termékszám:  VIDA yellow
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20