Oldal frissítése

BWT Slim - 3,6l

4,7 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BWT Slim - 3,6l

Ez a praktikus BWT vízszűrő olyan szabadalmaztatott technológia kapcsán született meg, mely a létező legjobb minőségű szűrt vízet biztosítja számodra. Ha a környezetedben rossz minőségű a csapvíz, akkor biztosan hasznát veszed ennek a készüléknek. Megnövekedett, 3,6 literes térfogata alkalmas nagyobb lakásokba, esetleg irodákba is. A fedélen elhelyezkedő elektronikus jelző tudatja veled, hogy mikor van szükség a szűrő cseréjére, töltősapkája automatikus, fogantyúja ergonomikusan ívelt. Praktikus formájának köszönhetően minden hagyományos kialakítású hűtő oldalában elfér. Ennek a fantasztikus vízszűrőnek a segítségével mindig kéznél lesz egy adag friss, minőségi víz.

A fő előnyök

  • Szabadalmaztatott mineralizáció magnéziummal (Mg 2+)
  • Elektronikus szűrőcsere jelző
  • Praktikus automata töltő sapka
  • Ergonómikus fogantyú
  • Mosogatógépben tisztítható (kivéve a jelzőt tartalmazó fedél)
  • Elfér az összes szabványméretű hűtő ajtajában

Egyedi szűrőtechnológia

A BWT egyedi szűrőtechnológiával rendelkezik, melynek keretein belül megtartja a víz eredeti magnézium mennyiségét, vagy a víz minőségétől függően ad is hozzá. Egy adag víz ebben a szűrőkancsóban hozzávetőlegesen 65 mg magnéziumot tartalmaz, ez körül-belül akkora mennyiség, mely 7 almában található. Ezen kívül a kancsó tisztítja a vizet a klórtól, réztől, ólomtól, és a szennyező anyagoktól. A termék többszörös szűrést használ: finom szűréje rögtön a bemenetkor elkapja a nagyobb részecskéket, szemcsés szénszűrője elnyeli az olyan szennyező anyagokat, melyek a víz ízét torzítják (ilyen például a klór is). Ioncserélő szűrője a nehézfémeket szippantja magába, és negatív, illetve pozitív ionokat bocsát a vízbe. A finom szűrő egyébként kimenetkor megakadályozza bizonyos részecskék visszakerülését a már megszűrt vízbe.

 

Paraméterek

Szűrőkanna

Teljes térfogat 3,6 l
Szűrőcsere jelző Elektronikus
Szűrt víz térfogata 2 l
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható
Vízszűrő betétek száma a csomagban 1 db
Kód:  EAN900i3
Termékszám:  815470

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10