Oldal frissítése

BWT csere szűrők 12 db

+ sport water bottle for free
5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BWT csere szűrők 12 db

A BWT szűrő egyedülálló szabadalmaztatott magnézium mineralizáló technológiája  kiváló módja annak, hogy finom és kiváló minőségű vizet nyerj. A csapvíz szűrésekor a szűrőkanna eltávolítja a vízkövet, a klórt, a nehézfémeket - mint például a kadmium, az ólom és a réz - és az egyéb káros anyagokat, amik a víz ízét rontják. A speciális, magnéziumot tartalmazó szűrő visszaadja a víz természetes ízét, miközben a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen magnézium ionokkal dúsítja azt. A csapvíz szűrésével tiszta és egészséges vizet nyerhetsz, amely jótékony hatással van a szervezetedre, valamint kiváló ivóvizet, amelyből készítve a tea és a kávé erőteljesebb ízű lesz.

A BWT mineralizáló szűrő főbb jellemzői 

  • Kiszűri a vízből a káros anyagokat és a nehézfémeket 
  • Egyedülálló szűrő Mg2+ technológiával
  • Értékes ásványi magnéziummal dúsítja a vizet
  • Egészséges, tiszta, finom víz
  • Kényelmes, egy évre elegendő csomag 12 db BWT filterrel
  • Ajándék Tritan sport palack
  • Ovális szűrőrendszerekhez (Brita MAXTRA LAICA Biflux, DAFI UNIMAX)

Egyedi eszköz az egészséges és tiszta vízért

A kényelmes, egy évre elegendő csomagban 12 db BWT szűrőt találsz, melyeket minden ovális szűrőrendszerhez használhatsz. Kompatibilisek a Brita Maxtra vagy Laica Biflux BWT vízszűrő kancsókkal. Egy szűrő 28 nap alatt 120 liter vizet képes megszűrni. Most ajándék 600 ml-es sport kulaccsal: a palack Tritanból készül, amely nem tartalmaz BPA-t. A szűrő segítségével nem csak egészségedet védheted, hanem például kávéfőződet vagy vízforralódat is a vízkővel szemben. Tökéletes társ a mindennapokban, hideg és meleg italok elkészítésében egyaránt.
Műszaki adatok:
A kulacs anyaga:
Tritan
A kulacs térfogata:
600 ml
Tömege:
142 g
A szűrő kapacitása:
120 liter víz 28 nap alatt

 
 
Kód:  BWT007
Termékszám:  815000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10