Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

B+W (átmérő: 77 mm) - 007 XS-PRO DIGITAL MRCnano

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

B+W (átmérő: 77 mm) - 007 XS-PRO DIGITAL MRCnano

Nagy teljesítményű védőszűrő B + W 007 XS-PRO DIGITAL MRCnano a széles látószögű kamerákhoz.Ez a szűrő egy innovatív nano réteggel büszkélkedhet, amely hét tükröződésgátló MRC réteget tartalmaz, amely védi a karcolásoktól és nedvességelnyelő és porfelszívó felületet tartalmaz a lótusz effektus elvével. Az XS-PRO DIGITAL hüvely alacsony kialakítású, tökéletes a front-end széles látószögű lencsékhez. Ez a szűrő versenytársaival ellentétben 1,3 mm vastagságú, mint a hagyományos szűrők esetében, így csökkentve a törés veszélyét, például ütközés esetén. Ajánlott a 16 mm-es gyújtótávolsághoz.
Paraméterek és specifikációk:
Átmérő:
77 mm

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Védő

Átmérő

Szűrő átmérője 77 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  OT404i
Kiterjesztett garancia: +96 hónap
Termékszám:  77007MNXSP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20