Oldal frissítése

BVLGARI Omnia Crystalline EdP 40 ml

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BVLGARI Omnia Crystalline EdP 40 ml

Parfüm Bvlgari Omnia Crystalline az illata a frissen fejlesztett virágok kelnek életre ragyogó csillogását tiszta kristály. Mint a kristály, az Omnia Crystalline illatát rendkívül tiszta és puha, amely a lélek a modern nő. Érzéki, kiegyensúlyozott és diszkrét. Bvlgari Omnia Crystalline illatát egyedülálló és teljesen eredeti. Egyesíti a világosság friss bambusz lédús körte nashi, kiegészítve húrok gyöngédség lótuszvirág. Érzéki még finom befejezést ezt az illatot ad balsafa. Próbálja ki a lágyság a természet! 
Érdekes formájú palack enyhe kivitelben színek nem fog elhagyni nem kétséges, hogy ez tapasztalható rendkívüli illatot. Tökéletesen hangolt aroma tele van a természet és a frissesség. Ez illata lesz különösen értékelni romantikus nő, aki szereti a kristálytiszta és tiszta illatot.Csomagolja magát Bvlgari Omnia Crystalline - illat lelke csillogó kristály!
Hozzávalók:Fej: bambusz, nashiBázis: BalsaSzív: lótuszvirág
kötet:
40 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  KPFA210a
Termékszám:  783320922176

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20