Oldal frissítése

BVLGARI Man Glacial Essence Set EdP 100 ml + After Shave Balm 100 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BVLGARI Man Glacial Essence Set EdP 100 ml + After Shave Balm 100 ml

Olyan parfümöt keresel, amelyet tavasztól őszig viselhetsz? Akkor adj esélyt a BVLGARI Man Glacial Essence szettnek, amelyben kapsz egy extra borotválkozás utáni balzsamot és egy praktikus kozmetikai táskát is. A parfüm megszólít a szívillattal, amelyet a szantálfa, az írisz és ürömfa alkot, valamint a fejillattal, ebben található borókabogyó és a gyömbér aroma is. Utolsó akkordként a BVLGARI Man Glacial Essence-t a Clearwood és a cédrus férfias és fás jegyei zárják. 

A BVLGARI Man Glacial Essence Set legfontosabb jellemzői

  • BVLGARI Man Glacial Essence fás illatkompozíció férfiaknak.
  • Ideális mindennapi viseletként. 
  • A csomagban parfümöt, borotválkozás utáni balzsamot és egy praktikus kozmetikai táskát kapsz. 
  • A BVLGARI Man Glacial Essence regenerálja és nyugtataja a bőrt. 
  • A balzsam és a parfüm megteremti a tökéletes férfit. 
  • Hegyek által ihletett illat. 

Balzsam egy csipetnyi luxussal

A BVLGARI Man Glacial Essence szett egy borotválkozás utáni balzsamot is tartalmaz, amelynek illata megegyezik a parfümével. A balzsam regenerálja a bőrt és megakadályozza a bőrirritációt. Ezenkívül csodásan nyugtatja és illatossá varázsolja a bőrödet. BVLGARI Man Glacial Essence Set erőteljes illatkombináció, amellyel tökéletes és modern férfi lehetsz. 

A csomag tartalma: 
Parfüm BVLGARI Man Glacial Essence 100 ml
BVLGARI Man borotválkozás utáni balzsam Glacial Essence 100 ml
Kozmetikai táska


Összetétel

Borotválkozás utáni balzsam: AQUA (VÍZ); C12-15 ALKIL-BENZOÁT; MIRISZTIL- MIRISZTÁT; PARFÜM (ILLAT); DIPROPILÉN-GLIKOL; GLICERIN-SZTEARÁT; PEG-90-SZTEARÁT; CETIL ALKOHOL; DIMETHICONE; GLYCERIN; STEARETH-21; PEG-40-SZTEARÁT; FENOXIETANOL; NÁTRIUM-BENZOÁT; CARBOMER; AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER; ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT; LINALOOL; LIMONÉN; TETRASODIUM-EDTA; GERANIOL; BUTIL-METOXIDIBENZOIL-METÁN; ETIL-HEXIL-SZALICILÁT; CITRONELLOL; XANTHAN GUM; KAPRIL-GLIKOL; NÁTRIUM-HIDROXID; ETIL-HEXIL-GLICERIN; COUMARIN; ALFA-IZOMETIL-IONON; CITRAL; GLUKÓZ; BHT; CARRAGEENAN.
Parfüm: ALCOHOL DENAT. (SD ALKOHOL 39-C); PARFÜM (ILLAT); AQUA (VÍZ); LINALOOL; LIMONÉN; ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT; GERANIOL; CITRONELLOL; BUTIL-METOXIDIBENZOIL-METÁN; ETIL-HEXIL-SZALICILÁT; COUMARIN; ALFA-IZOMETIL-IONON; CITRAL; BHT.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC3826
Termékszám:  783320414084

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10