Oldal frissítése

BVLGARI Aqua Pour Homme EdT Set 175 ml

5 8 értékelés

BVLGARI Aqua Pour Homme EdT Set 175 ml

Szerezd meg a tökéletes parfümös ajándékkészletet a Bvlgari Aqva Pour Homme szettet saját magadnak vagy az egyik szerettednek. A készlet tartalmazza a Pour Homme EdT illatát és az azonos termékcsaládba tartozó dezodor stiftet is. Mindkét termék igazán kellemes illatú és hosszan tartó. A Bvlgari luxusmárka minden férfit boldoggá tesz.

A Bvlgari Aqva Pour Homme ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A készlet tartalmazza a Bvlgari Eau de Toilette-t és a Pour Homme dezodor stiftet
  • Eau de Toilette nagyon kellemes, férfias illattal és hosszan tartó hatással
  • A Bvlgari dezodor stift véd az izzadástól és a kellemetlen szagoktól
  • Bvlgari Aqva Pour Homme termékek a valódi férfiak számára

Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette

A Bvlgari Aqva Pour Homme EdT illata egy pezsgő, pozitív érzéseket és vibrálást kiváltó illat, amely olyan tiszta, mint a reggeli harmat. Ezt a frissítő illatot azoknak a férfiaknak szánták, akik nagy becsben tartják a tudatos és a tiszta gondolkodást. Az üde illatkompozíció a gazdag tengeri jegyeket és a narancsliget illatát ötvözi. A könnyed természetes illatban fellelhető a víz aromás frissessége, ezek a tiszta és természetes illatjegyek jelen voltak már a Bvlgari illat születésénél is. Az Aqva illatot használó férfi tökéletes harmóniában él együtt a testével, az elméjével és a külvilággal egyaránt. Sikerekkel halad előre az életben, amelynek köszönhetően céltudatosan evez az élet vizén.

Összetétel:

  • Fej: narancsfa, mandarin
  • Alap: borostyán
  • Szívek: Posidonia tengeri fű, cipruska

Bvlgari Aqva Pour Homme dezodor stift

A férfi dezodor alkoholmentes és igazán egyedülálló illattal érkezik, amely a természet és a végtelen óceánok energiáját adja vissza, már vásárlók sokaságának nyerte el a tetszését világszerte. A mandarin és a narancsfa frissessége átjárja az egész illatkompozíciót, kihangsúlyozza a föld, a tűz, a víz és a levegő alapelemek harmóniáját. Az illat minden lépésedben elkísér az óceán mélységének titkával, a tiszta illatjegyek pozitív energiát keltenek. Ezt a dezodort az igazi férfiak számára tervezték. Az illat 2005-ben jelent meg. Használd a Bvlgari Aqva Pour Homme dezodort, amely egyszerű, mégis rendkívül hatékony, teszteld le Te is az erejét!

Összetétel:

  • Fej: narancsfa, mandarin
  • Szív: Posidonia tengeri fű, cipruska
  • Alap: borostyán



Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 175 ml
Kód:  KPFC1559
Termékszám:  783320977213

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20