Oldal frissítése

Butterfly iQ

Butterfly iQ

A modern orvostudomány óriási fejlődésen ment keresztül, de hiába, hiszen például a hagyományos ultrahang még mindig egy viszonylag nagy méretű eszköz - leginkább egy kerekekkel ellátott szekrényhez hasonlító. Azonban a Butterfly Network olyan innovatív, kis méretű eszközt hozott létre erre a célra, amely könnyen elfér még a zsebedben is. Az iPhone készülékekkel pedig megjelenítheted a kiértékelés eredményét.

A Butterfly iQ mobil szkenner legfontosabb jellemzői

  • Orvosi ultrahang
  • Teljesen miniatűr méretével elfér a zsebben
  • Könnyen csatlakozható az iPhone-hoz
  • Gyors diagnosztizálás az otthonodban

A Butterfly iQ megmentheti az életedet

A Butterfly iQ jelentős lehetőséget kínál. Ez egy zsebben hordozható ultrahang, amelynek használata még a laikusok számára is egyszerű. A készülékhez tartozó alkalmazást mesterséges intelligencia támogatja az azonnali diagnosztizálás érdekében. Természetesen egy ilyen vizsgálat előtt feltétlenül konzultálj orvossal. A Butterfly iQ erőssége abban rejlik, hogy képes bármilyen egészségügyi problémát korán feltárni, ami általában a sikeres felépülés kulcsa.


Kód:  BUTa001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10