Oldal frissítése

Butterfly Boll Carbon

5 1 értékelés
25 190 Ft

Butterfly Boll Carbon

A legjobb minőségű pingpongütű a BUTTERFLY hobbi sorozatból. A kiváló minőségű Butterfly BOLL CARBON asztalitenisz ütő haladó játékosok számára készült . Az 1950-ben alapított japán BUTTERFLY márka az első helyen áll a versenyszerű asztalitenisz területén. „Első a minőség és a szolgáltatás” - ez a cég mottója, melynek emblémája a pillangó. A BUTTERFLY leghíresebb játékosai közé tartozik Timo Boll, Fan Zhendong, Zhang Jike, Dimitrij Ovtcharov és Tomokazu Harimoto. A BUTTERFLY csehországi nagykövete Petr Korbel, aki öt olimpiai játékon vett részt.

A Butterfly Boll Carbon pingpongütő legfontosabb jellemzői

  • Az ütő Wakaba 2,0 mm vastag borítással rendelkezik, amely alkalmas támadó rotációs játékra, nagyfokú kontrollal, és ITTF által jóváhagyott
  • A lap két réteg speciális Carbon Fleece-t tartalmaz a jobb irányíthatóság és a megnövelt sweet-spot érdekében(a sweetspot az ütő azon pontja, ahol minden alkalommal ugyanazt a labdát játszod meg)
  • Az ütő még egy pontatlan lövést is megbocsát
  • Kényelmes Ergo Grip homorú markolat a maximális labdakontrollért
  • Bevonatok: Butterfly Wakaba 2.0mm
  • Markolat: homorú (FL)

Paraméterek

Szint

Szint 5 star

Tartó alakja

Fogantyú formája Konkáv (FL)

Tömeg

Tömeg 180 g
Kód:  SPTbut006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001078859800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15