Oldal frissítése

Bruder MAN TGA - betonkeverő autó

5 1 értékelés
15 990 Ft

Bruder MAN TGA - betonkeverő autó

Kiváló minőségű kivitelezés a BRUDER német cégtől a legapróbb részletekig. A Bruder modellek a piacvezetők között vannak a mezőgazdasági, építőipari és közműtechnikai műanyag modellek terén. A modellek nagyon népszerűek a gyermekek és a szülők körében, kompatibilitásuk, a legapróbb részletekig hiteles kivitelezés és különösen a minőség miatt. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készülnek. A reális kivitelezés, számos részletes kiegészítő és a műanyag modellek általános kialakítása minden fiú szívét örömmel tölti el.
A MAN TGA egy háromtengelyes cementkeverő nagyon hiteles nagy modellje, tömlővel és lefolyóval. Oldalsó hurok segítségével elforgathat egy teljesen működőképes keverő dobot keverőlapátokkal, és összekeverheti a keverék tartalmát. Az autónak van egy összecsukható vezetőfülke, egy felfújható víztartály tömlővel és egy csúszó betonnal, amely forgatható. Az autó puha profilú gumikkal, mozgatható tükrökkel és vonóhorgokkal rendelkezik. A csomag tartalmaz egy víztartályt, egy vödröt és billenővályúkat a beton szállításához. Ezzel a modellel gyermekei és apukái hosszú órákon át szórakoznak.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag: műanyag
Méret :
1:16
Méretek:
465 x 175 x 265 mm
Csomag tartalma:
autó
víztartály
vödör
dönthető ereszcsatornák
Ajánlott életkor:
3+
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a cseh jogszabályok valamennyi jogi előírásának. A CE megfelelőségi nyilatkozat magától értetődő.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 465 mm
Anyag Műanyag
Kód:  HRA825u
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702027445

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20