Oldal frissítése

BRQ 230 30c

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRQ 230 30c

A BRQ 230 30c a Buddy játékgyár mini drónja egy kiváló repülési jellemzőkkel rendelkező fürge gép. Beltéren és kültéren egyaránt használható, kezdő és tapasztalt profi pilóták is élvezni fogják. A drónnal fotózhatsz és videózhatsz, így akár madártávlatból is lélegzetállító felvételeket készíthetsz.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Három repülési üzemmód (kezdő - normál - haladó)
  • Videófelvétel és állókép készítése
  • Könnyű és strapabíró konstrukció
  • Egyetlen feltöltéssel hét percig repül
  • Könnyen kezelhető Flip üzemmód
  • Modern megjelenés

Fotózz és videózz madártávlatból

A drónnal kezdő, normál és haladó üzemmódban repülhetsz, így a lelkes kezdők és a tapasztalt profik is a legtöbbet hozhatják ki a gép akrobatikus képességeiből. Lélegzetelállító videót és állóképeket készíthesz, felhasználásuknak csak a képzeleted szab határt. Viszont nem csak fényes nappal repülhetsz. A gyengébb látási viszonyok közötti is tökéletes tájékozódásról a két elülső zöld és a két hátulsó piros LED gondoskodik.

Mutatványok

A drón könnyű és erős felépítése mellett különböző védelmi konstrukción keresztül óvja meg a légcsavart. Flip módban könnyedén végezhetsz akrobatikus mutatványokat. A drón egyetlen feltöltéssel 7 percig repül, majd 120 perc alatt újra teljesen feltöltődik. Egy 2,4 GHz-es adó működteti, hatótávolsága 50 méter. A drón jó szórakozást jelent felnőttek és tinik számára is. A fejlett vezérlőrendszer garantálja a jó időtöltést.

További jellemzők:

  • LED-es világítás (elöl két zöld, hátul két piros LED)
  • A csomag egy 4GB-os SD kártyát is tartalmaz
  • Mérete: 31 x 31 x 8 cm

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón
Kód:  HRAa5799
Termékszám:  8590669168705
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05