Oldal frissítése

Brother VC-500W

4,0 4 értékelés
66 290 Ft

Brother VC-500W

A Brother VC-500W nyomtató színes kristályokat használ

A teljesen színes címkenyomtatóval nincs szükséged tintára a címkék elkészítéséhez. A Brother VC-500W címkenyomtató ugyanis különleges, hőérzékeny színes kristályokat alkalmaz a nyomtatáshoz. A megannyi színnel, amellyel a Brother VC-500W cimkenyomtató büszkélkedhet, bármilyen színkombinációjú címkét létrehozhatsz. Ezek után már soha nem jelent majd problémát a vállalati logók, a munkavállalói fotók vagy afontos információk kinyomtatása. A VC-500W cimkenyomtató a P-touch Editor programmal érkezik, ez gondoskodik a címkéid tökéletes dizájnjáról.

A Brother VC-500W hőszublimációs címkenyomtató főbb jellemzői 

  • Stílusos, kompakt nyomtató
  • Rugalmas címkeszélesség
  • Brother P-Touch Editor szoftver a címketervezéshez
  • Csatlakozás USB-n és Wi-Fi-n keresztül
  • Nincs szükség tintára a használatához
  • Teljesen színes címkenyomtató
  • A Brother VC-500W címkenyomtató praktikus méretekkel rendelkezik
  • Egyszerű csatlakozás az okostelefonhoz

Egyedi címkeminőség

A Brother VC-500W cimkenyomtató lenyűgöz tulajdonságaival. Ez a modell egy olyan színes címkekészítő, amellyel számos színű és stílusú címkét hozhatsz létre. Emellett lehetőséged van fotókkal és képekkel gazdagítani a dizájnodat, így még tovább fokozhatod a címkék megjelenését.

Különleges színű kristályok

A ZINK® Zero-Ink® technológiának köszönhetően a címkenyomtató tinta nélkül is működik. Ez legfőképpen a hőre aktiválódó színes kristályoknak az érdeme. Így soha többé nem szükséges a toner patronok miatt aggódnod, amikor a Brother VC-500W címkenyomtatót használod.

Windows PC és Mac

A Brother P-Touch Editor szoftvert a címkék tervezéséhez készítették, segítségével pontosan az elképzelésed szerint alkothatod meg a címkéket. A képek beszúrása mellett több száz elérhető szimbólum, clip art és keret áll rendelkezésedre.

Egyszerű kapcsolat az okostelefonnal

A Brother VC-500W címkenyomtató előnye, hogy a mobiltelefonoddal is működik. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy létrehozod a számodra szükséges dizájnt az okostelefonodon, majd elküldöd a címkenyomtató készülékének. Használd fel a kedvenc képeidet, betűtípusodat vagy keretedet. Semmi sem szabhat határt a képzelőerőnek!

Könnyű nyomtatás az AirPrint technológiával

A Wi-Fi kapcsolat segítségével az iPad vagy iPhone készülékekről is nyomtathatsz címkéket. Minderről az AirPrint technológia gondoskodik, amely megőrzi a képek teljes minőségét.

Rugalmas címkeszélesség

5 különböző címkebeállítás közül választhatsz. Ezek a 9, 12, 19, 25 és 50 mm szélességű címkék. Habár a Brother VC-500W címkenyomtatója kis méretű, így bárhová magaddal viheted, a benne található címketekercs 5 méter hosszúságú és számos címke nyomtatásához elegendő.



Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Méret

Magasság 96 mm
Mélység 116 mm
Szélesség 113 mm
Tömeg 0,66 kg

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Típus

Nyomtatási szín Szines
Nyomtató technológia Hőátalakító

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás 313 DPI
Maximális címkeszélesség 50 mm
Funkció AirPrint
Kód:  PB093r
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VC500WZ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05