Oldal frissítése

Brother TZE-M951

3,5 2 értékelés
8 990 Ft

Brother TZE-M951

Tökéletes laminált TZ szalag, amely különböző célokra használható. Minden kazetta 8 méter szalagot tartalmaz, amelyet használhatunk termékek címkézésére, berendezések és munkafelületek megjelölésére. Az alkalmazott szalag ellenáll a hőmérsékleti hatásoknak és karcolásoknak. Az anyaga hat rétegből tevődik össze, rendkívül tartós és vékony. Az írást a termáltranszfer festék képzi, amely két PET védőréteg közé van szorítva. Ennek köszönhetően nagyon jól tart és a szöveg is nagyon hosszú ideig marad éles és olvasható.
A megújult TZe sorozatú szalagok óvják a környezetet. Nemcsak a szalag anyagán javítottak, hanem a csomagoláson is. A kazettákat  könnyen lebomló műanyag zacskókba csomagolták. 

Típus:
TZe szalag

Kompatibilis nyomtatók:
PT nyomtatók

Hossz:
8 m

Szélesség:
24 mm

Szín:
matt ezüst / fekete

Paraméterek

Szín

Nyomtatási szín Fekete
Alap színe Ezüst

Típus

Eredet Eredeti
Típus TZe

Méretek

Szélesség 24 mm
Hossz 8 000 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Laminált
Ellenálló a következővel szemben: Kopás ellen

Csomag tartalma

Szalagok száma a csomagban 1
Kód:  PB951f1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TZEM951
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05