Oldal frissítése

Brother TZE-731

5 3 értékelés
6 390 Ft

Brother TZE-731

A tökéletesen laminált TZ szalag számos esetben hasznos lehet. Egy patron 8 méter szalagot tartalmaz, amelyet fel lehet használni a termékek, felszerelések és munkafelületek kényelmes felcímkézésére. A szalag ellenáll a hőmérsékleti hatásoknak és a karcolásoknak . Hat anyagrétegből áll és emiatt nagyon vékony és ellenálló. Az írást a thermal transfer festékk hozza létre, amley két védő PET réteg közé ékelődik be. Köszönhetően a jó tapadásnak a szöveg nagyon hosszú ideig  éles és olvasható marad.

Az innovatív TZ szalagsorozat környezetbarát technológiával készült. Nem csak a szalaghoz használt anyagok, de a csomagoláséi is fejlődtek. A kazettákat könnyen lebomló környezetbarát tasakokba csomagolták.

típus:
TZ szalag

Kompatibilitás:
PT nyomtató

Hossz:
8 m

Szélesség:
12 mm

Szín:
Zöld / fekete

Paraméterek

Szín

Nyomtatási szín Fekete
Alap színe Zöld

Típus

Eredet Eredeti
Típus TZe

Méretek

Szélesség 12 mm
Hossz 8 000 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Laminált
Ellenálló a következővel szemben: Kopás ellen

Csomag tartalma

Szalagok száma a csomagban 1
Kód:  PB951h4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TZE731
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20