Oldal frissítése

Brother TZE-541

Kiegészítők a termékhez

Brother TZE-541

Tökéletesen erős laminált TZ ragasztószalag, mely rengeteg helyzetben felhasználható. Egy patron 8 méter szalagot tartalmaz, mellyel kényelmesen lehet felcímkézni különféle termékeket, felszereléseket és munkafelületeket. A ragasztószalag hőálló és karcálló is. 6 rétegnyi anyagból áll, hihetetlenül ellenálló és vékony. A szöveg hővezető tintából készül, és 2 PET réteg közé van szorítva. Ennek köszönhetően rendkívül jól ragad és a szöveg is olvasható és éles marad nagyon sok időn át. 

A továbbfejlesztett TZe szériájú ragasztók sokkal környezetbarátabbak. Nem csak a ragasztószalag anyagán fejlesztettek, hanem a csomagoláson is. A patronok könnyen lebomló műanyagzacskókba lettek csomagolva.

Típus:
TZe szalag

Támogatott eszközök:
PT nyomtatók

Hossz:
8 m

szélesség:
18 mm

Szín:
Kék / fekete

 

Paraméterek

Szín

Nyomtatási szín Fekete
Alap színe Kék

Méretek

Szélesség 18 mm
Hossz 8 000 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Laminált
Kód:  PB951g
Termékszám:  TZE541
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20