Oldal frissítése

Brother QL-820NWB

4,5 8 értékelés
87 590 Ft

Brother QL-820NWB

Fel kell gyorsítanod a munkát, rendszerezni a munkahelyet, átláthatóvá tenni vagy szétválogatni a termékeket, vagy a hatékonyabb és szervezettebb munkához névkitűzőkre van szükséged a munkatársak számára? Ezekben az esetekben a Brother QL-820NWB az a speciális nyomtató, amire szükséged van. Nyomtat mindent - etiketteket, kitűzőket, fedőcímkéket. Mindent, 52mm maximális szélességig és szükség szerint állítható hosszig. Thermonyomtatást használ, ami azt jelenti, hogy a nyomtatáshoz nincs szükség semmilyen tintára. A speciális tekercsek segítségével egyszerűen nyomtathatsz feketével és pirossal. Ráadásul mindezt nagyon könnyedén teheted meg, vezetékek nélkül, akár az okostelefonodról vagy tabletedről.

Legfontosabb jellemzők

  • Öntapadó címkék thermonyomtatása
  • Vezérlés PC-n, okostelefonon vagy tableten keresztül
  • Nagyméretű LCD kijelző háttérvilágítással
  • Fekete és piros thermonyomtatás tinta nélkül
  • USB, Ethernet, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás
  • Automatikus, állítható címkevágás
  • Választható Li-Ion akkumulátor állomás

Univerzálisan alkalmazható

A Brother QL-820NWB nyomtatóval változatos címkéket nyomtathatsz különböző célokra. A választható adagolóval szintén egyszerű nyomtatni, olyan esetben is, ha nincs áramellátás a közelben. Ráadásul a nyomtató a P-Touch editor applikációt használja, amelyben a címkék tetszőlegesen módosíthatók, vagy egyetlen klikkel át lehet hozni adatbázisokat az MS Officeból vagy egyenesen a Wordből, Excelből vagy Outlookból. A nyomtató emellett az Apple AirPrint applikációján keresztül is tud nyomtatni.

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi, Bluetooth

Méret

Magasság 145 mm
Mélység 234 mm
Szélesség 125 mm
Tömeg 1,16 kg

Felszerelés

Kijelző Informatív

Típus

Nyomtató technológia Direct thermal

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás 300 DPI
Maximális címkeszélesség 62 mm
Ajánlott max. nyomtatási sebesség 176 mm/s
Funkció Függőleges nyomtatás, Word, Excel, Outlook támogatás, AirPrint
Kód:  PB091ia
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  QL820NWBCYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05