Oldal frissítése

Brother QL-800

4,7 20 értékelés
46 190 Ft

Brother QL-800

Fel kell gyorsítani a munkát, át kell szervezni a munkahelyeket, egyértelműbbé kell tenni a dolgokat vagy kategóriákba kell rendezni őket?  Vagy hatékonyabb és szervezettebb munkát vár el a személyzettől és ezt segítik majd elő a minőségi címkék? Ezután egy speciális nyomtató, a  Brother QL-80 az, amit keres. Címkéket, cédulákat, matricákat nyomtat. Mindent, aminek a legnagyobb szélessége 62 mm valamint állítható hosszúságú, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Ehhez termikus nyomtatási technológiát használ, ami azt jelenti, hogy nem kell semmilyen tintát használni a nyomtatáshoz. A speciális alkalmazási szerepkörnek megfelelően könnyen nyomtathat feketében és pirosban.

Legfontosabb jellemzők

  • Öntapadós címke hőnyomtató
  • Fekete és piros hőnyomtatáshoz tinta nélkül
  • Automata, állítható címkevágás
  • USB csatlakozó

Univerzálisan alkalmazható

A Brother QL-800- val különféle fajtájú címkéket és különböző felhasználási célra lehet kinyomtatni. Ezen túlmenően, a nyomtató a P-touch szerkesztővel van felszerelve, ahol szerkesztheti is a címkéket  vagy egy kattintással áttöltheti az MS Office adatbázisból vagy közvetlenül World fájlból, Excelből vagy Outlookból.

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Méret

Magasság 142 mm
Mélység 213 mm
Szélesség 125 mm
Tömeg 1,15 kg

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Fehér

Típus

Nyomtató technológia Direct thermal

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás 300 DPI
Maximális címkeszélesség 62 mm
Ajánlott max. nyomtatási sebesség 148 mm/s
Funkció Word, Excel, Outlook támogatás, P-Touch editor támogatás
Kód:  PB093f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  QL800YJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20