Oldal frissítése

Brother QL-1060N

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother QL-1060N

A Brother QL-1060N nagy teljesítményű, termál cimkenyomtató nagyon könnyen használható, és az akár 300 dpi felbontás biztosítja a tökéletes kivitelű címkék készítését egészen 102 mm szélességig. Ideális választás irodába, csomagküldő cégeknek, szállítmányozási vállalkozásoknak, ipari, üzleti és kórházi felhasználásra, ahol biztosan megtalálja a megfelelő felhasználási módot. Létrehozhatsz minőségi logókat, vonalkódokat, szövegeket, címkéket, felcímkézhetsz vele mappákat, levelezési és szállítási címkéket nyomtathatsz vele, vagy bármi egyebet ami épp eszedbe jut. A nyomtató könnyen csatlakoztatható a számítógéphez az USB porton keresztül, de lehetőség van hálózati (LAN) nyomtatásra is. Kinyomtat mindent amit a TrueType  kiegészítő szoftverrel készítesz, vagy nyomtathatsz a Microsoft Word, Excel és az Outlook alkalmazásokból is.
Ha címkéket nyomtatsz, a nyomtató a beépített automatikus vágóval mindig tisztán vágja le a címke széleit. A nyomtató amellett, hogy nagyon könnyű a használata és sokoldalú, ráadásul hihetetlenül gyors is. A nyomtatási sebesség elérheti a 11 centimétert másodpercenként. A közvetlen hőnyomtatási technológia csökkenti a tinta és festék költséget. Sőt, fel van szerelve számítógép nélküli nyomtatás funkcióval amikor is a vonalkód-olvasót használja beviteli eszközként.
További információk:
Nyomtatási technológia:
hőátvitel
Felbontás:
Akár 300 dpi
Kellékek:
DK címkék és tekercsek akár 102 mm szélességig 
 
Nyomtatási sebesség:
110 mm / s

 
Vágás:
automatikus
Egyéb jellemzők:
ESC/P kompatibilitás, vonalkód nyomtatás
PC kapcsolat:
USB interfész
soros RS232
10/100Mbit Ethernet

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, RS-232

Méret

Magasság 147,5 mm
Mélység 220 mm
Szélesség 170 mm
Tömeg 1,73 kg

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Szürke

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás 300 DPI
Maximális címkeszélesség 102 mm
Ajánlott max. nyomtatási sebesség 110 mm/s
Funkció Word, Excel, Outlook támogatás
Kód:  PB093o
Termékszám:  QL1060NYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05