Oldal frissítése

Brother PT-P750TDI

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Brother PT-P750TDI

A Brother öntapadó címkék nyomtató alkalmas raktárak és irodák számára. Gyors nyomtatást kínál a 180x360 dpi felbontású címkékhez akár 30 mm/ s sebességgel. Az automatikus vágásnak köszönhetően könnyen szétválasztható a nyomtatott szalag a még nyomatlantól. A készülék egy szabványos USB 2.0 portot tartalmaz valamint egy interfészt és WiFi is használható vagy az NFC technológia a vezeték nélküli kommunikációhoz. Ehhez a készülékhez kap még egy masszív hordtáskát, akkumulátort és 2 db nyomtató szalagot.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható címkenyomtató
  • Különféle stílus, betűtípus, keret módosítási lehetőség
  • Nyomtatás változó szélességű címkékre
  • Címkék készítése intuitív szoftverrel
  • Képesség, hogy mobil alkalmazással mobiltelefonról nyomtást indítson
  • 3 típusú tápegység (tartozék akkumulátor, adapter, 6 × AA (nem tartozék)

Használja bárhol

Kiemelkedően hasznos,  ha terepen dolgozik vagy a különféle munkaállomásokon, így akkor most három választási lehetősége is van az energia ellátásra. Ha a szabadban dolgozik, akkor kapcsolja be azt az egységet, amely hat db AA elemmel működik vagy esetleg használja a mellékelt BAE001 lítium-ion akkumulátort. Épületekben hozzáférhető a konnektor így táplálhatja a készüléket egy aAD-E001 adapter segítségével.

Hozzáférés telefonról

Még könnyebbé teheti a nyomtatást, mert a nyomtatóhoz okostelefon és tablet alkalmazás készült. Természetesen az ingyen letölthető mobil alkalmazások elérhetők mind az Android és mind az iOS készülékek számára az áruházból.  Készítsen címkéket és azonnal módosítsa, alakítsa ki őket úgy, ahogy ez Önnek szükséges és megfelelő.

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi, NFC

Méret

Magasság 143 mm
Mélység 152 mm
Szélesség 78 mm

Szín

Szín Fekete
Kód:  PB097j7f
Termékszám:  PTP750TDIYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05