Oldal frissítése

Brother MFC-L2740DW

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother MFC-L2740DW

Ez a nagyteljesítményű vezeték nélküli multifunkciós lézernyomtató kétoldalas lapadagolóval rendelkezik a szkenner, fax és a fénymásoló részére, a nyomtatása pedig csúcsminőségű a maga 2400x600 dpi-s nagy felbontásával. Kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb irodákba, ahol teljesíti a hozzá fűzött gazdasági és minőségi elvárásokat egyaránt. Képes az első nyomtatásra akár már 8,5 másodperccel bekapcsolás után, és elérheti az akár 30 oldal/perces nyomtatási sebességet.  Az automatikus duplex pedig gondoskodik arról, hogy minden lap optimálisan legyen kihasználva.

Szkennelj és faxolj egyszerűen az automatikus papíradagoló segédletével! Elég csupán behelyezned 35 lapot, ezután pedig már bármi mással is foglalkozhatsz. Az elülső érintőkijelző segítségével minden gyerekjátéknak tűnik majd. A bonyolultabb nyomtatási feladatok elvégzéséhez a nyomtató egy specializált processzorral és 64 MB memóriával lett ellátva. Szinte csak minimális szervizelést és üzemeltetést igényel, hála a 250 lap kapacitású papírtárolójának és a nagykapacitású festékpatronának.


A számítógéphez a már jól megszokott USB 2.0 kábelen keresztül lehet csatlakoztatni. Egyik fő specialitása a WiFi, tehát többé már nem kell az ormótlan kábelekkel vesződni, ugyanakkor LAn kábellel is rácsatlakoztatható a hálózatra. A WiFi Direct és az Apple AirPrint által pedig még a mobil eszközeidről is könnyedén nyomtathatsz. Ráadásul még az olyan felhőszolgáltatások is, mint a Google Cloud Print is rendelkezésedre áll, amely által nemcsak hogy nyomtathatsz, de digitalizálhatsz is, illetve meg is oszthatod a fájlokat.
 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 30 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 316,5 mm
Mélység 398,5 mm
Szélesség 409 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fekete
Kód:  PB399s
Termékszám:  MFCL2740DWYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15