Oldal frissítése

Brother MFC-J200 Ink Benefit

4,5 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother MFC-J200 Ink Benefit

Nyomtass egy oldalt akár 1 Ft-ért, 5%-os lefedettséggel!

Minőségi és színes nyomtatásra van szükséged, de nem akarsz rengeteg pénzt költeni a drága tintapatronokra? A Brother MFC-J200 Ink Benefit nyomtató és fénymásoló az ideális megoldás azok számára, akik megkövetelik a legjobb ár-teljesítmény arányt, ráadásul kényelmes bónusz lehetőségként képes vezeték nélküli hálózaton keresztül is nyomtatni egyszerűen, felesleges kábelek nélkül. Kompakt méretének és elegáns, időtálló kialakításának köszönhetően bármilyen helyiségben elfér, és megjelenésével soha nem fog kilógni onnan.

Hatékony nyomtatás


A nyomtatás még soha nem volt ilyen hatékony. A Brother nyomtatója akár 2400 fekete-fehér és 1300 színes oldalt képes nyomtatni, miközben a festékhasználatot a lehető legminimálisabbra csökkenti, mert ha elfogy a festék, elég csak az adott színű patront cserélni, így pénzt spórol. Ha pedig éppen kifogyott a színes festék, fekete-fehérben továbbra is képes lesz folytatni a nyomtatást.

Időt takarít meg


Amellett, hogy takarékos a patronköltséggel, a Brother nyomtató időt takarít meg. A gyors nyomtatással néhány pillanat alatt nyomtathatsz színes oldalakat, miközben a papírtálca akár 100 lapra terjeszti ki a feltöltési gyakoriságot.

Kényelmesen és vezeték nélkül


Csatlakozz a nyomtatóhoz bárhonnan a lakásból vezetéknélküli Wi-Fi technológiával. Nyomtathatsz A6-os vagy A4-es méretben, fotópapírra, különböző kártyákra, képeslapokra és még borítékra is.
 

Kényelmesen és vezeték nélkül


Az automatikus lapadagoló (ADF) segítségével felügyelet nélkül is könnyedén és egyszerűen scannelhetsz, másolhatsz és faxolhatsz többoldalas dokumentumokat. Tölts be akár 20 db A4-es oldalt, és digitalizáld gyorsan! A Brother Laminált Piezo nyomtatófej minimalizálja a sérüléseit, ezzel is növelve a gép élettartamát.

 

További információért látogasson el honlapunkra: 5xviceotisku.cz

 

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 11 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 6 oldal/perc
Bemeneti tálcák 100 lap
Kimeneti tálcák 50 lap

Méret

Magasság 180 mm
Mélység 374 mm
Szélesség 435 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fekete
Kód:  PB127n0
Termékszám:  MFCJ200YJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20