Oldal frissítése

Brother matrac 5.0

4,7 15 értékelés
9 190 Ft

Brother matrac 5.0

Az 5 cm vastag, önfelfújó matrac remek társad lehet a hegyekbe tett kirándulás során, vagy a gyerekekkel folytatott sátorozás közben. Nagy előnye az, hogy kiválóan hőszigetel, a földre helyezett matracon sem fogsz fázni. A matrac külső borítása puha, kényelmes rajta az alvás, és nem fogod érezni a talaj egyenetlenségeit, sem az apró kavicsokat.

A felfújáshoz nincs szükség pumpára, nyisd meg a szelepet, és a matrac 5 perc alatt magától felfújódik. A matrac nagy előnye, hogy könnyű, jól tárolható, így a csomagban nem foglal sok helyet. Utazás közben is fontos a minőségi és kényelmes alvás, ezért a nyaralásra is vidd magaddal ezt a különleges, önfelfújó matracot.


További információ:
Anyaga:

  • felső rész: 210T poliészter PVC bevonattal
  • belső rész: PU hab

Színe:
Kék
 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus

Típus Felfújható matrac
Konstrukció Önfelfújó

Tömeg

Tömeg 1 300 g

Méret - csomagolatlan

Szélesség 51 cm
Hossz 183 cm
Vastagság 5 cm

Méret - csomagolt

Szélesség 21 cm
Hosszúság 60 cm
Vastagság 21 cm

Tulajdonságok

Terhelhetőség 120 kg

Anyag

Anyag Poliészter

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPT14565
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042736793

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15