Oldal frissítése

Brother mat 2,5 nonslip

4,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother mat 2,5 nonslip

A kék színű önfelfújós polifoam 2,5 cm-es vastagságával tökéletes társ hegyi túráknál vagy családi kirándulásoknál a gyermekek alá teríteni a sátorba. Nagy előnye a kiváló szigetelő tulajdonság, amelynek köszönhetően nem a hideg földön kell feküdnöd. A matrac rendkívül puha, ezért biztosan kényelmesen tudsz majd rajta aludni anélkül, hogy bármilyen kő vagy egyenetlenség zavarna. Nyomott mintázata és csúszásmentes bevonata nem hagyják lecsúszni róla a hálózsákodat.
Felfújásához nem kell pumpa, csak nyisd ki a szelepet és hagyd hogy a matrac öt perc alatt felfújja magát. További előnye a kis tömeg és tárolhatóság, nem fog sok helyet foglalni a csomagodban. Vízálló csomagolása megvédi a károsodástól. A minőségi és kényelmes alvás nagyon fontos utazás alatt is, ezért vidd magaddal ezt az egyedülálló önfelfújós matracot is!
További információk:
Anyaga:

  • külső rész - 210T poliuretán bevonatú PVC
  • belső rész - PU hab

Szín:
Kék

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus

Típus Derékalj
Konstrukció Önfelfújó

Tömeg

Tömeg 900 g

Méret - csomagolatlan

Szélesség 53 cm
Hossz 186 cm
Vastagság 2,5 cm

Méret - csomagolt

Szélesség 10 cm
Hosszúság 56 cm
Vastagság 10 cm

Tulajdonságok

Terhelhetőség 120 kg

Anyag

Anyag PVC

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPT14568
Termékszám:  8595042737264

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10