Oldal frissítése

Brother HL-L2365DW

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother HL-L2365DW

Erős, gyors és megbízható nyomtató egy klasszikus hálózati és vezeték nélküli interfésszel felszerelve és kiváló minőségű lézernyomtatásra alkalmas nagyfelbontással, akár 2400 x 600 dpi-vel. Előnyös eszköz kis munkacsoportoknak, amely a legtöbb felhasználó gazdasági és minőségi igényeinek megfelel. A nyomtató képes 10 másodperc alatt kinyomtatni az első oldalt és akár 30 oldal/ percenkénti nyomtatási sebességet is elér. Az optimális papírhasznosítás érdekében az automatikus duplex megoldással a lap mindkét oldalára nyomtat.
A nagyobb kapacitás igényű nyomtatási feladatok elvégzéséhez egy dedikált processzor és 32 MB beépített memória van beágyazva. A nyomtató csak minimális karbantartást igényel köszönhetően a 250 lapos papíradagoló tálcának. LED kijelzők hívják fel a figyelmét, ha papír-, festék vagy nyomóhenger csere szükséges. Számítógéphez rutinszerűen lehet csatlakozni a megszokott USB 2.0 -n keresztül vagy a hálózati nyomtatáshoz egy RJ-45 csatlakozóval ellátott kábel segítségével. A különlegessége a biztonságos vezeték nélküli kapcsolat, így nem kell feleslegesen új kábeleket kihúznia.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 30 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 183 mm
Mélység 360 mm
Szélesség 356 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fekete
Kód:  PB303d
Termékszám:  HLL2365DWYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15