Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Brother DCP-T700W

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother DCP-T700W

Minőségi színes nyomtatásra van szükséged, de nem akarsz egy halom pénzt költeni a drága tintapatronokra? A Brother DCP-T700W többfunkciós berendezés ideális megoldás azok számára, akik megkövetelik a legjobb ár-érték arányt. A minőségi patronok ugyanis akár 6000 fekete-fehér oldalt is ki tudnak nyomtatni. Színes oldalak estében ez az érték akár 5000 is lehet.
Az alacsony üzemeltetési költségek mellé egy sor remek funkciót kapsz. Például vezeték nélküli hálózati csatlakozást és kényelmes nyomtatást felesleges kábelek nélkül. Kompakt méreteinek és elegáns, időtálló design-jának köszönhetően bármilyen szobába illik, és soha nem lesz útban.

A fő előnyök

  • refill tank system - közvetlenül a tartályba töltheted a tintát
  • vezeték nélküli kapcsolat
  • színes nyomtatás, szkennelés és másolás
  • gyors nyomtatás - akár 27 oldal/perc

Olcsó és gyors működés

A költségmegtakarítás mellett a Brother nyomtatóval időt is megtakaríthatsz. A gyors nyomtatással még a színes oldalakat is néhány pillanat kinyomtathatod, a 100 lapos papírtálca pedig meghosszabbítja a két feltöltés között eltelt időt. Az automatikus dokumentumadagoló (ADF) segítségével felügyelet nélkül is könnyen és gyorsan beolvassa és lemásolja még a többoldalas dokumentumokat is. Tölts be akár 20 A4-es oldalt, és semmivel sem kell törődnöd.

 
Kód:  PB203c
Termékszám:  DCPT700WYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20