Oldal frissítése

Brother DCP-L2540DN

4,7 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother DCP-L2540DN

Nem csak egy nyomtató

Ez a nagyteljesítményű multifunkciós, hálózaton keresztül is hozzáférhető, szkenner számára lapadagolóval, csúcsminőségű nagyfelbontású (2400x600 dpi) fekete-fehér nyomtatással rendelkező nyomtató kiválóan alkalmas a közepes és nagyobb irodákba, ahol teljesíti a hozzá fűzött gazdasági és minőségi elvárásokat egyaránt.

Képes az első nyomtatásra akár már 8,5 másodperccel bekapcsolás után, és elérheti az akár 30 oldal/perces nyomtatási sebességet. Az automatikus duplex pedig gondoskodik arról, hogy minden lap optimálisan legyen kihasználva.

Nem csak a nyomtató

nagy teljesítmény

Nagy teljesítmény

Szkennelj és fénymásolj egyszerűen az automatikus papíradagoló segédletével! Elég csupán behelyezned 35 lapot, ezután pedig már bármi mással is foglalkozhatsz. A bonyolultabb nyomtatási feladatok elvégzéséhez a nyomtató egy specializált processzorral és 32 MB memóriával lett ellátva. Szinte csak minimális szervizelést és üzemeltetést igényel, hála a 250 lap kapacitású papírtárolójának és a nagykapacitású festékpatronának.


Egyszerű csatlakozást

A számítógéphez a már jól megszokott USB 2.0 kábelen keresztül lehet csatlakoztatni. Ha több munkatárs is használni szeretné, akkor jól fog jönni a beépített LAN interfész, amely által a hálózatra csatlakoztatható.

egyszerű csatlakozást

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 30 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 316,5 mm
Mélység 398,5 mm
Szélesség 409 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fekete
Kód:  PB399o2
Termékszám:  DCPL2540DNYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05