Oldal frissítése

Brother DCP-J4120DW

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brother DCP-J4120DW

Multifunkciós tintasugaras nyomtató Brother DCP-J4120DW kínál A3-as nyomtatás és szkennelés A4. Nyomtató vezérlés színes érintőképernyős soha nem volt könnyebb, csak néhány érinti a nyomtatás, másolás és szkennelés. Az automatikus kétoldalas nyomtatás egy másik példa a felhasználó-barát. Persze, nyomtatási és szkennelési nagy felbontású 2400 dpi. A műszer érdekképviseleti funkció fénymásolók nélkül is egy PC, de ha csatlakozik egy számítógéphez vagy USB-n keresztül, vagy vezeték nélküli lehetőségek mérhetetlenül kitágul.   
A nyomtató kielégíti mind a háztartások és kisvállalkozások képes kezelni nyomatok akár 35 oldal percenként, és az összes zajszint csak 50 dB (A). Ugyanilyen jó a fogyasztás, ami akár 23 W. A bemeneti tálcába legfeljebb 150 lap A4. Akkor számítógépre beolvasni, e-mail, hogy a memóriakártyát vagy felismerni szöveget OCR. Van is támogatja azokat a technológiákat, mint a testvér iPrint és Scan vagy a Google Cloud Print és Apple AirPrint.Nyomtasson akár A3-as méretű lehet egy papírt a hátsó kézi adagolóba.

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők Memóriakártya olvasó, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Scan-to-E-Mail

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 35 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 27 oldal/perc
Bemeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 163 mm
Mélység 290 mm
Szélesség 480 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel
Kód:  PB201d3
Termékszám:  DCPJ4120DWYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10