Oldal frissítése

Brother DCP-9015CDW

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Brother DCP-9015CDW

 Ideális segítő nemcsak a háztartásokban, hanem az irodákban is. Ez a többfunkciós Brother DCP-9015CDW lézernyomtató. Széles körű funkcióival a készülék növeli munkacsoportja termelékenységét. Rendkívül gyors nyomtatási sebessége akár 18 oldalat is képes fekete-fehérben vagy színesben nyomtatni. Legnagyobb nyomtatási felbontása eléri az akár 2400 x 600 dpi-t. Az eszköz lehetőséget nyújt a szkennelésre, másolásra, valamint minden ami elvégzünk, gond nélkül véghezvihető a színes érintőképernyőn keresztüli kezelésnek köszönhetően. 

 Hasznos funkciók

Ez a nyomtató tökéletes ár/teljesítmény aránnyal büszkélkedhet, míg az eszköz kényelmi funkciói ezt teljes mértékben alátámasztják. A gyakorlati időtakarékos funkciók közé tartozik az automatikus kétoldalas nyomtatás, amely csökkenti az A4-es papír használatát. Nagy kapacitású az eszköz tárolója, amiben 250 lap fér el, így nem kell annak gyakori cseréjétől tartania. Jelentős mértékben hozzájárul megtakarításainkhoz azáltal, hogy a gép nagy kapacitású festékkazettákat használ. Ezen felül a mobil eszközökön futó Apple iOS, Android, Windows Phone vagy a Blackberry rendszereken keresztüli nyomtatás is teljességgel egyszerű. Üzemeltetéséhez a könnyedén beszerezhető USB, vagy a biztonságos vezeték nélküli Wi-Fi csatlakozás ad hozzáférést több felhasználó számára.  

Legfontosabb jellemzői

  • praktikus lézernyomtató otthoni és irodai használatra
  • Nyomtat, szkennel és másol
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Nagy papírtároló
  • Képes mobil eszközeiről nyomtatni
  • Wi-Fi 802.11b / g / n támogatás
 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Scan-to-E-Mail

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 18 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 18 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 367 mm
Mélység 483 mm
Szélesség 410 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős
Kód:  PB449c5
Termékszám:  DCP9015CDWYJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20