Oldal frissítése

Brita Style Maxtra Plus (2,4 l) + 2 csomag Maxtra szűrő

4,9 60 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brita Style Maxtra Plus (2,4 l) + 2 csomag Maxtra szűrő

A BRITA Style Maxtra plus 2,4 literes térfogattal rendelkező szűrőkancsó a modern kialakítást, és hatékony szűrőrendszert kombinálja mesteri módon. A német vízszűrő-gyártó cégnek köszönhetően mindig minőségi, tiszta vizet fogyaszthatsz. A készülék vadiúj, ultramodern kialakításának köszönhetően olyan újításokban lehet részed, mint többek között a Microflow technológia, amelynek köszönhetően a szűrő eltávolítja a klórt és a nehézfémeket.

Főbb jellemzői

  • Modern design-nal rendelkező vízszűrő kancsó hatékony szűrőrendszerrel
  • Térfogat: 2,4 l
  • Modern, átlátszó anyagból
  • Könnyen karbantartható
  • Ergonómikus fogantyú
  • Ideális alakjának és méretének köszönhetően a hűtő ajtajába helyezhető
  • A BRITA Style Maxtra Plus mosogatógépben tisztítható
  • Praktikus LED jelzőfény világít, ha ki kell cserélned a vízszűrőt
  • Modern, MICROFLOW szűrő technológia

A Brita szűrőkancsó tulajdonságai

A BRITA Style Maxtra plus szűrőkancsó rendkívül könnyen karbantartható. Sima, lekerekített formáinak köszönhetően tisztítása nem vesz igénybe túl sok időt. Kényelmes, ergonomikus fogantyúja hibátlanul simul tenyeredbe, így akár egy teli kancsó mozgatása is egyszerű. Praktikus szilikon pántjának köszönhetően könnyen fel lehet nyitni és egy kézzel is meg lehet tölteni. A kanna praktikus formájú és méretű, ezért pontosan a hűtő ajtajába illeszkedik, Modern, átlátszó anyagának köszönhetően mosogatógépben mosható (a LED fényjelző és a szűrő eltávolítása után).

A LED kijelzés

A praktikus LED SmartLight jelzi számodra, hogy mikor kell kicserélned a BRITA Maxtra Plus belsejében található vízszűrőt. A jelzés mutatja a szűrő élettartamát, illetve az átszűrt víz mennyiségét is. Zöld, narancssárga, és piros színben világít.

A MICROFLOW technológia

A szűrőkancsó egy új, modern, Microflow elnevezésű szűrőtechnológiát alkalmaz. Hatékonysága a Micro Carbon Pearls, azaz apró széngyöngyökben rejlik, amelyek kisebbek és kerekebb alakúak a korábban felhasznált széndaraboknál. A kisebb széngolyók felhasználásának előnye, hogy nagyobb felület érintkezik a vízzel, így a vízszűrés hatékonysága is növekszik. A szűrő felső rétege egy finomabb szitából áll, amely még a legapróbb szennyeződéseket is képes kiszűrni. A filter alján egy másfajta szűrőt találsz, amely kiszűri azokat a szennyeződéseket, amelyeket az előző szűrők nem feltétlenül tudtak kiválasztani a vízből. A MICROFLOW technológia teljes mértékben természetes működésű. A szűrő háza BPA-mentes műanyagból készült, és a vízzel való állandó érintkezésre tervezték. A szűrő egyébként ionszűrőt alkot, és kókuszdióhéjból készült aktív szén mikrorészecskéket használ fel. A termék továbbá megakadályozza a baktériumok létrejöttét, és azok elterjedését.

Paraméterek

Szűrőkanna

Teljes térfogat 2,4 l
Szűrőcsere jelző Elektronikus
Szűrt víz térfogata 1,4 l
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható
Vízszűrő betétek száma a csomagban 2 db
Anyag Műanyag
Kód:  BRIFI001
Termékszám:  1021902 PS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10