Oldal frissítése

BRITA mypure P1

77 490 Ft

BRITA mypure P1


BRITA mypure P1 - friss és ízletes szűrt víz egyenesen a csapból

Élvezd a friss és tiszta szűrt vizet vízszűrő kancsó vagy speciális berendezések nélkül. A BRITA mypure P1 rendszer beépített vízszűrővel és konyhai csapteleppel egyszerű, modern kialakítású, és számos előnyt kínál. Használd a BRITA P 1000 szűrési technológiát a víz ízének javítása és a vízkeménység csökkentése érdekében. A szűrőbetét vízszintesen, függőlegesen vagy a falra szerelhető, és az egész telepítés 7 lépésben könnyen elvégezhető. Ezenkívül minden szükséges alkatrészt tartalmaz.

BRITA P 1000 technológia a jobb ízért és a csökkentett vízkeménységért

A P 1000 természetes alapú szűrőbetét hatékonyan csökkenti a víz keménységét, csökkentve a nehézfémek, gyomirtók, növényvédő szerek és szerves szennyeződések lehetséges mennyiségét, amelyek befolyásolják a víz ízét és illatát. A víz keménységétől az élettartama függően 400-1200 liter vagy akár 12 hónap is lehet. A víz keménységétől függően három különböző szűrőbeállítás áll rendelkezésre, amelyet a mellékelt szűrőcsíkkal könnyen ellenőrizhetsz. Nagyra fogod értékelni a praktikus LED-es kijelzőt, amellyel nyomon követheted az időszerű szűrőcserét. A szűrt víz nemcsak ivásra, hanem főzésre vagy forró italok készítésére is tökéletes. Ezenkívül megvédi a készülékeket a vízkőtől, és meghosszabbítja az élettartamukat.

A BRITA mypure P1 beépített szűrő és csap legfontosabb jellemzői

  • Beépített vízszűrő konyhai csapteleppel egyszerű, modern kivitelben
  • A szűrőbetét vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető
  • Egyszerű telepítés 7 lépésben
  • Opcionális falra szerelés
  • A csomag tartalma: praktikus tartó, 4 hajlékony tömlő, 2 adapter és T-darab
  • A P 1000 szűrőbetét élettartama a vízkeménységtől függően legfeljebb 12 hónap
  • 3 beállítás a vízminőségtől függően
  • Tartalmaz tesztcsíkokat a vízminőség méréséhez
  • A szűrő csökkenti a víz keménységét, illetve az olyan fémeket, mint az ólom és a réz, valamint a víz ízét és illatát befolyásoló anyagokat

Paraméterek

Tulajdonságok

Darabszám 1 db
Szűrő kapacitás 1 200 l
Kód:  BRIfl51
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1025434

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10