Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Brita Maxtra Plus 4 Pack

-15%
Szállításra kész > 10 db
8 590 Ft
7 290 Ft
5 740 Ft áfa nélkül

Az újonnan kifejlesztett Brita szűrők hatékonyabb vízszűrést biztosítanak, mint korábban. A szűrő összetételének továbbfejlesztett keveréke és az új szűrési technológia még az eddiginél is hatékonyabb módon lép fel a klór és egyéb, a víz ízét hátrányosan befolyásoló anyagok kiszűrésében. A vízkő és a nehézfémek csökkentése mindig ugyanazon a magas, minőségi szinten folyik, így a szűrő egyértelműen meghosszabbítja az otthoni készülékek élettartamát. A készülék 1 liter vizet egy percen belül megszűr, így nem kell sokáig várnod egy pohár tiszta vízre. A csomag négy újgenerációs szűrőpatront tartalmaz. Az új szűrővel az eddigieknél jobb vízminőséget érhetsz el anélkül, hogy új szűrőkannát kellene vásárolnod. 

Legfontosabb jellemzők

 • Újgenerációs Maxtra szűrő
 • Fejlesztett összetétel, hatékony vízszűrés
 • A szűrő csak természetes anyagokból áll
 • Egyedi 4 lépéses szűrés
 • Új szűrési technológia - MicroFlow
 • Magasabb arányú szűrő összetétel
 • A nehézfémek jelentős csökkentése
 • A víz keménységének és a vízkőnek jelentős csökkentése
 • 25%-al nagyobb klór kiszűrés
 • Kellemesebb ízű és illatú főtt ételek és italok
 • Hosszabb élettartamú készülékek
 • Könnyebb szűrőcsere
 • Kompatibilis a régebbi BRITA szűrőkancsókkal
 • Teljes mértékben újrahasznosítható
 • Szűrés az iható víz érdekében

Az új MICROFLOW technológia

Az innovatív Brita Maxtra Plus szűrőbetét új formával rnedelkezik, ami megkönnyíti az szűrő összeszerelését és cseréjét is. A szűrő összetételének elegye is nagyban megváltozott, javult. Ahogy a szűrő neve is sugallja, a Microflow technológia szén mikrorészecskékből (Micro Carbon Pearls) áll, melyeket kókuszdióhéjból nyertek ki. Az aktív részecskék mikromérete lehetővé teszi a szűrő összetételének mennyiségi növekedését. A mikrorészecskék több mikro pórust jelentenek, amely által eredményesebben szűrik ki a nemkívánatos anyagokat, és így nagyobb hatékonysággal működik a vízszűrő. A víz ízét és illatát negatívan befolyásoló klór és egyéb anyagok eltávolításában az újgenerációs szűrő 25%-al nagyobb hatékonysággal bír. Emellett magas szintű vízkeménység és nehézfém csökkentésre is képes a szűrő. 

Négy lépéses vízszűrés

A víz előszűrése  a szerves szennyeződések és a rozsda kiszűrésére már rögtön azután bekövetkezik, hogy a vizet a kannába töltöd.  A  vízszűrő tetején elhelyezett finomabb szövetű szita segítségével az ilyen módon kiszűrt részecskék vízbe jutása elkerülhető. Ezt követően a víz átfolyik a saját szűrőjén, amely egyedi összetételének köszönhetően gyantát és ezüstözött szenet tartalmaz. Mindkét szűrőanyag ételbiztonsági szempontból bevizsgált anyag. A gyanta csökkenti a víz keménységét, azaz a vízkőtartalmat és emellett csökkenti a víz nehézfém-tartalmát is, amelyek jelen lehetnek a vízvezetékekben. Ugyanakkor a víz megtartja a magnézium és a kalcium részecskéket. Amikor a víz érintkezik az aktív szén mikrorészecskékkel, az jelentősen csökkenti az olyan káros anyagok tartalmát a vízben, amelyek hátrányosan befolyásolhatják annak ízét és illatát, mint például a peszticidek, a klór és vegyületei. Az ezüstözött szén megakadályozza a lehetséges nemkívánatos baktériumok elszaporodását. A szűrő alsó oldalán található finomabb szövésű szűrő felelős a végső szűrésért. A speciális összetételű szűrő képes kiszűrni a legkisebb részecskéket is.

Környezetbarát és biztonságos

A BRITA Home szűrőket az ivóvíz megtisztítására használják, hogy növelje a víz minőségét és javítsa annak ízét. A Brita Maxtra Plus szűrőtest műanyagból készült, amely nem tartalmaz káros vegyületeket, és a vízzel való folymatos érintkezésre tervezték. A vízszűrő csak természetes anyagokat tartalmaz - gyanta és kókuszdióhéjból előállított ezüstözött aktív szén. A BRITA szűrő teljes egészében újrahasznosítható, így a használt szűrőbetéteket visszaveszik a forgalmazók, aminek újrahasznosítását ezután a BRITA végzi el. 

Miért használjunk BRITA szűrőt?

Hála a BRITA Maxtra Plus technológiának a szűrő még a legrosszabb csapvizet is tiszta és ízletes vízzé alakítja. A vízben lévő szűrők jelentősen csökkentik azokat az anyagokat, amelyek a víz ízét és szagát kellemetlenné teszik. Ezekért elsősorban az olyan nehézfémek felelősek, mint a vízcsövekben fellelhető ólom, réz és alumínium, és a színtelen és szagtalan klór és annak vegyületei. A szűrők  jelentősen csökkentik a víz keménységét és a vízkő tartalmat is. Minél lágyabb a víz, annál nagyobb az aroma feloldási képessége, így az a szűrt vízből elkészített italok jelentősen  jobb ízűek és illatúak lesznek. A szűrt víz rendkívül előnyös a sütéshez és a pároláshoz is, az így elkészített ételek jobban megtartják színüket és ízüket és jobb állaggal is rendelkeznek. Amikor káposztát vagy halételeket készítesz  szűrt vízből, azok teljesen elveszítik erőteljesebb szagukat. A vízkő mennyiségének csökkentése megnöveli a háztartási eszközök élettartamát, különösen azoknál a készülékeknél, amelyek vizet melegítenek. A lágy vízért a szobanövények is hálásak lesznek. A szűrt vízzel való öntözéstől ugyanis váratlan növekedésnek indulnak majd.


4,9
272 felhasználó értékelte
20 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Tulajdonságok

Mennyiség 4 db
Lépcsőzetes szűrés 4
Kód:  sPTsc1538
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  4006387079475