Oldal frissítése

BRITA Marella Cool Memo - fuchsia red, 2.4 l

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRITA Marella Cool Memo - fuchsia red, 2.4 l

Az egyedülálló FlowControl technológiát, és Brita Maxtra szűrőt alkalmazó BRITA Marella Cool Memo fuchsia red négy-lépcsős szűrési rendszerének köszönhetően mindig kristálytiszta víz kerülhet az asztalra. A szűrés által a víz minősége és íze rendkívüli mértékben feljavul, ugyanakkor a vízlőlerakódás megakadályozásával a háztartási készülékek élettartama is meghosszabbodik. A vízszűrő kancsót azzal a céllal hozták létre, hogy eltávolítsa a vízből a nem kívánt elemeket, a ezáltal jobb ízt garantáljon.

A BRITA Marella Cool Memo fuchsia red szűrő kancsó legfőbb jellemzői

  • 2,4 literes világospiros szűrő kancsó
  • Néhány percen belül kellemes ízűvé varázsolja a vizet
  • Modern design, felhajtható fedél, praktikus, egykezes töltés
  • Praktikus méretének köszönhetően hűtőszekrényben is tárolható
  • A víztisztító kancsó fedél nélkül mosogatógépben is tisztítható
  • A BRITA vízszűrő kancsó elektronikus Brita Maxtra patroncsere jelzővel rendelkezik

Modern és praktikus

Praktikus kialakításának köszönhetően a BRITA Marella Cool Memo vízszűrő kancsó a hűtőszekrény ajtajában is tárolható, fedél nélkül pedig mosogatógépben is tisztítható. A felhajtható fedél segítségével egyszerűen tölthetsz vizet akár egy kézzel is. A termék 5 percen belül 2 liter víz megszűrését teszi lehetővé. A kancsó a 4 hetente esedékes patroncserére is emlékeztet. Ha eddig PET palackos vizet vásároltál, akkor a BRITA vízszűrő kancsója rendkívül gazdaságos megoldást jelent a számodra.

Kiszűri a klórt, kalciumot, a növényvédő szereket és a nehéz fémeket

Az egyedülálló Brita Maxtra szűrőpatron technológia hatékonyan távolítja el a vízből az ásványokat, valamint csökkenti a víz keménységét. Így jelentősen csökken a vízkőlerakódás, amely meghosszabbítja a konyhai készülékek élettartamát. Ha a szűrt vizet tea vagy kávé készítéséhez is használod, a klór és kalcium kiszűrésének köszönhetően a víz sokkal finomabbá válik. A szűrő továbbá a csövekben lerakódott nehéz fémeket, valamint a mezőgazdaságból származó növényvédő szerek maradványait is eltávolítja.

Paraméterek:
A kancsó teljes űrtartalma: 2,4 liter
Szűrt víz tárolókapacitás: 1,4 l
Összes szűrési idő: 3-5 perc

 

Paraméterek

Szűrőkanna

Szűrőcsere jelző Mechanikus
Kód:  BRITM040
Termékszám:  1014371
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15