Oldal frissítése

BRITA Elemaris Meter fehér

4,7 44 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRITA Elemaris Meter fehér

A Brita Elemaris egy elegáns vízszűrő kancsó, amelynek teljes kapacitása 2,4 liter víz, kifinomult designnal rendelkezik, és több kisebb, de nagyon hasznos részlet található rajta. Ilyen például az egyszerű betöltés a fedél töltőnyílásán keresztül, a kényelmes fogantyú, vagy a csúszásgátló talp. Keskeny kialakításának köszönhetően a hűtő ajtajában is tárolható. A Brita Meter kijelző szintén praktikus kiegészítő, amellyel könnyen figyelemmel kísérheted, mikor kell cserélni a szűrőpatront. Egyszerre két információt nyújt: tájékoztat a patron hátralévő élettartamáról, és a használati időről. Miután a patron kimerült (azaz, amikor a számláló eléri a nulla értéket), a kijelző azonnal figyelmezteti a felhasználót, hogy patroncserére van szükség.
Műszaki adatok:
Teljes térfogat:
2,4 liter
Szűrt víz mennyisége:
1,4 liter
Színe:
Fehér, átlátszó

A BRITA GmbH, mint világszintű vízszűrő gyártó, több mint 70 országban forgalmazza a termékeit világszerte. Annak érdekében, hogy a vízszűrés mindig hatékony legyen, és megfeleljen minden ország higiéniai szabványának, a BRITA GmbH a különböző földrajzi területekre különböző típusú szűrőpatronokat gyárt (vagyis olyan patronokat, amelyek a helyi viszonyoktól függően különböző anyagmennyiséget, illetve más keverési arányt és egyéb anyagokat tartalmaznak). Üzletünk, mint hivatalos BRITA® kiskereskedő 100%-ban garantálja, hogy csak a Cseh és a Szlovák Köztársaság számára készített termékeket vásárolsz, így mindig az optimálisan szűrt BRITA vizet élvezheted.

Kód:  EAN6001n
Termékszám:  1000824
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15