Oldal frissítése

BRITA Aluna XL Memo White

4,7 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRITA Aluna XL Memo White

A szűrőkancsó egyedülálló FlowControl technológiával, Brita Maxtra patronokkal és négyfokozatú filterrel rendelkezik. A készülék jelentősen javítja a víz ízét és képes meghosszabbítani azoknak az eszközöknek az élettartamát is, amelyeket károsíthat a kemény víz. Sőt, a vízszűrés képes csökkenteni a vízvezetékből felszabaduló nehézfémek mértékét is és kiszűrni a mezőgazdaságban alkalmazott peszticideket.
A szűrőkancsó praktikus kialakítása révén lehetővé teszi a hűtőszekrény ajtajában való tárolást és a mosogatógépben való tisztítást is. Csuklós fedelének köszönhetően a vízforralót akár egy kézzel is feltöltheti. Öt percenként két liter vizet képes megszűrni. A készülék jelzi, amikor a szűrőbetét cserére szorul. Ez nagyjából négyhetente fordul elő. Amennyiben a megszűrt vizet szeretné PET-palackokban tárolni, akkor ez az egyik leggazdaságosabb megoldás az Ön számára.

Nincs többé klór, kalcium, növényvédő szer és nehézfém

A Brita Maxtra egyedülálló szűrési technológiájának köszönhetően képes eltávolítani a vízből az ásványi anyagokat és csökkenteni annak keménységét. Ezzel jelentősen növelheti készülékei élettartamát. A klór és a kalcium kiszűrésével a vízzel készült ételek és italok ízletesebbek lesznek, mint valaha. Ráadásul a vízszűrés csökkenti a vízvezetékből felszabaduló nehézfémek mennyiségét és eltünteti a mezőgazdaságban alkalmazott növényvédő szerek mennyiségét is.

Legfontosabb jellemzők

  • A modern design és a csuklós fedél lehetővé teszi az egykezes használatot
  • Praktikus méretének köszönhetően a hűtőszekrényben is tárolható, fedél nélkül a mosogatóban is mosható
  • A csomag egy vízforralót és egy Brita Maxtra szűrőbetét tartalmaz
  • A Brita Maxtra jelzi, amikor az alkatrészt cserére szorul
     

Műszaki adatok:
Méret:
Szélesség: 27.8 cm
Magasság: 53.6 cm
Mélység: 15.4 cm
Egyéb:
Össztérfogat: 3,5 liter
Szűrt víz mennyisége: 2 liter
Szűrési idő: 3-5 perc

 

Paraméterek

Szűrőkanna

Teljes térfogat 3,5 l
Szűrőcsere jelző Elektronikus
Szűrt víz térfogata 2 l
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható
Vízszűrő betétek száma a csomagban 1 db
Anyag Műanyag
Kód:  BRIFK009
Termékszám:  1025941

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15