Oldal frissítése

Brio World 33719 Farm vasúti szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brio World 33719 Farm vasúti szett

Vásárolja meg kis gazdájának vagy gazdasszonyának ezt a Brio kisvasút a farmon készletet, hogy a segítségével kedvükre szállíthassák az állataikat vagy más rakományt a farmon. A Brio kisvasút a farmon készlet kombinálható a többi Brio kisvasúttal, így gyermeke akár egy egész vasúthálózatot is építhet a szobájában! A kisvasút húsz darabból áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Fa és műanyag kombinációjából készült, és minden kisfiú és kislány számára 3 éves kortól ajánlott. 

A Brio kisvasút a farmon készlet fő előnyei

  • A kisvasút minden kisfiú és kislány számára 3 éves kortól ajánlott. 
  • Fából és műanyagból készült
  • A készlet számos kiegészítőt tartalmaz
  • Brio kisvasút a farmon kombinálható a többi Brio kisvasúttal

A Brio kisvasúttal sosem lehet megunni a játékot!

A készlet számos kiegészítőt tartalmaz: traktort, tehenet, rakományszállító pótkocsit, mozdonyt, istállót, darut, közlekedési táblát és kerítést. Az istállóban a daru kihúzható karjával és mágneses végével könnyedén áthelyezhető a szalmabála az egyik pótkocsiból a másikba. Az állatok szállítására szolgáló pótkocsinak az oldala lehajtható, amely megkönnyíti az állatok fel- és leszállását.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0634
Termékszám:  7312350337198
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20