Oldal frissítése

Brio 30200 Vonzó zsiráf

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brio 30200 Vonzó zsiráf

Játékok a kicsiknek - mint például a Brio játékjátékai. A kis aranyos zsiráf formájú játékjátékos bükkfa, és minél gyorsabban jár a baba, annál gyorsabban megy a játék. Ráadásul a Giraffe Brio örömteli mozdulattal mozog. A játékszer alkalmas 12 hónapos korú gyermekek számára, és olyan biztonságos, mint a Brio márka, nagyon körültekintő az összes termékének egészségéért. A Brio játékszerrel a baba nemcsak jó szórakozást élvez, hanem a játék is támogatja a gyermek aktív mozgását

A Brio 30200 kihúzható zsiráf főbb jellemzői

  • fa készlet a Brio-tól
  • a játék egy zsiráf
  • A zsiráf mozog mozdulattal
  • a játék mérete 20 × 10 × 11 cm
  • A Brio Giraffe 12 hónapos korú gyermekek számára alkalmas
  • A készlet egészségtudatos
  • támogatja a gyermek aktív mozgását

Brio - fából készült klasszikus

A BRIO játékok keményfa gerendáApproxól készülnek, amelyek bányásznak a fenntartható erdőApproxen. Néhány BRIO terméket kiegészítenek más anyagok is, amelyek támogatják a játékok vonzó megjelenését és segítenek a funkcionalitás javításában. A BRIO nagy gondot fordít a játékok egészségére, így a márka minden terméke biztonságos. 

Kód:  HRAif7705
Termékszám:  7312350302004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10