Oldal frissítése

Brinno TLC300

104 490 Ft

Brinno TLC300

A Brinno TLC300 kamera tökéletes megoldás mindazok számára, akik most kezdik a time-lapse fotózást. Könnyen használható felülete ideális a tapasztalatlanok számára. A mindössze 4 AA elemet használó példa nélküli 100 napos akkumulátor-üzemidővel a kamera hosszú távú felvételi projektekhez is alkalmas, így tökéletes választás kezdők és profik számára egyaránt. A Brinno TLC300 IPS LCD-panellel van felszerelve, amely még fényes környezetben is könnyen olvasható.

A Brinno TLC300 kamera legfontosabb jellemzői

  • HDR és Full HD videó garantálja a minőségi képeket minden körülmények között
  • Hosszú élettartam akár 100 napot is kibír 4 AA elemmel
  • Kiváló minőségű IPS LCD kijelző, napfényben is olvasható
  • Felvételi ütemezés támogatása (heti és napi)
  • A kamera 118°-os széles látószögű objektívvel rendelkezik, és támogatja az éjszakai felvételkészítést

Egyszerű használat

A kamera egyedi egyoldalas kialakítással rendelkezik az egyedi time-lapse paraméterek beállításához. Ez a nézet egy áttekinthető menüben tartalmazza az ütemezést, a felvételi intervallumot és a képbeállításokat. A lehető legkönnyebben használhatóvá teszi a kamerát, és leegyszerűsíti a használatát.

A Brinno TLC300 kamera széles körű alkalmazása

  • Kerti flóra rögzítése - A növények életciklusának rögzítése a vetéstől a virágzásig, bemutatva a növekedés összetett folyamatát és megörökítve a növényi élet lényegét.
  • Mezőgazdasági megfigyelés - Figyeld meg a növények növekedésének átalakulását, adj a gazdáknak lehetőséget a földjeik gondozására és a termés maximalizálására.
  • Vadvilág megfigyelése - A time-lapse a harmadik szemedként szolgál, amely lehetővé teszi, hogy alaposan dokumentáld a kutatási folyamatot, és eddig fel nem fedezett tényeket tárj fel.
  • Művészet és kreativitás - A művészi alkotás folyamata legalább olyan fontos, mint maga a remekmű. A time-lapse kamera a munkafolyamatokat vonzó videókká alakítja.
  • Rendszeres napi mozgás - A videó a médiatartalmak legnépszerűbb formája. Használd a time-lapse fotózást, hogy szabadjára engedd kreativitásodat, és legyél te a legötletesebb rendező.
  • Természetes tájképek - Tökéletes eszköz a természet szépségének nyomon követésére, beleértve a táj fejlődését vagy az égi események pályáját.

Standard csomagolás:
TLC300 Time lapse kamera
AA elemek ×4
Lencsefedél
SD kártya
Rövid útmutató

Paraméterek

Kijelző mérete 1,44 "

Típus és működés

Típus Outdoor, Professzionális
Jellemzők Strapabíró, Akkumulátorral működő

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás Full HD
Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD
SD kártya max. méret 128 GB

Kimenetek

Adat interfészek Micro USB interfész

Akkumulátor

Tápellátás típusa 4× AA
Akkumulátor üzemideje 2 400 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 0,4 kg
Szélesség 6,4 cm
Magasság 10,7 cm
Mélység 5,2 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  FV259d5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TLC300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10