Oldal frissítése

Brinn Lab Cam BLC200

Kiegészítők a termékhez

Brinn Lab Cam BLC200

Time-lapse képeket a mikrovilág


Brinn BLC200 kamera rögzíti időzített képeket a mikroszkópot, amely le tudja játszani a PC, laptop vagy tabletta. Lélegzetelállító hosszú felvételi kristályosodás, csapadék, vagy oxidáló anyagok. Csatolja a legtöbb mikroszkópok szem átmérője 23 mm. Ez használ modern HDR érzékelő rögzítésére kiváló eredményeket még erős háttérvilágítás. Rögzíti HD kép és ezer sorrend alakul át egy videót. Mindez a leginkább felhasználóbarát kialakítás és könnyen használható, így könnyen elég video termelés az egy gombnyomással.

Rugalmas és hosszú


Teljesítmény kamera optimalizálja az egyedülálló technológia a teljesítmény-menedzsment, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse akár 240.000 kereteket. Sőt, ha úgy dönt, hosszabb ideig, akkor tart egy akkumulátor és 40 nap alatt! A művelet nem igényel vezetékeket, így van, a telepítés valóban szabad folyást. A kamera is testre lehet szabni egy adott környezetben, hogy az optimális arány a látómezőben és fényesség. Ez tulajdonképpen helyettesíti a lencsét! Csak neki csak válassza ki és vesz.
 

  • Jellemzők:
  • HD Time-lapse fotók
  • Átnézzük a mikroszkóp (átmérő 23 mm)
  • cserélhető objektívek
  • Hosszú akkumulátor-élettartam


További információk:

Capture:
Szög: 112 ° (mikroszkóp nélkül adapter)
Time-lapse: 3-5 fps (nappali üzemmód)
Állítható intervallum: 1 másodperc és 24 óra között

Kód:  FV258e
Termékszám:  4712417430597

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10