Oldal frissítése

Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play PiP 2018

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play PiP 2018

Nagyon fontos, hogy a baba születéséből ösztönözze az érzékeit és motoros képességeit. Bővítse a baba képességét, hogy biztonságosan megtanulja a világot a kiságyon kívül a Bright Starts 5v1-es útjával Ball Play PiP 2018. A Bright Starts Big Blanket rengeteg helyet és lehetőséget kínál az aktív szórakozásra és tanulásra. Ezt a csodálatos színes színes takarót többféleképpen is használhatja. Eltávolítható állványa több lógó játékkal és golyóval, amelyek a zsák részei. Továbbá, a Bright Strats párna a "lóerő" gyakorlására, egy világító zenei projektorra, és akadályként is használható.

Főbb jellemzők A Bright Starts 5in1 lejátszás Hajlítja az utat a labda lejátszásához PiP 2018 játékot

  • Többfunkciós játékszőnyeg öt felhasználással
  • Extra hely a 122 cm-es bébi mozgáshoz
  • A motoros és érzékszervi képességek fejlesztése
  • Levehető állvány játékokkal és léggömb lyukakkal
  • Zárható oldalfalakkal, amelyek korlátként szolgálnak
  • Nyomtasson az állatok mintázata fényes lányok színeiben
  • Egy elefánt alakú projektor zenével és fénygel
  • A lógó játékok eltávolíthatók (bárhol máshol is használhatók)
  • Formázott párnával a hasa megtartására
  • 35 színes lufi csomag egy praktikus csomagban
  • 3 AA elemet igényel (nem tartozék)
  • Bright Starts 5in1 A Way Ball Play PiP a gyermekeknek a születés után

Garantált szórakoztató forrás több hónapig

Az egyes csecsemők alapfelszereltségének színes játékréteget kell tartalmaznia, sok játékkal vagy csörgéssel, ahol pihenhet, játszhat és fejlődhet. Mindez és még sok más A Bright elindítja az 5-in-1 Playpad-t. Elég nagy, nem kell aggódnia, hogy amikor a baba elkezd forogni, akkor a hideg országba ér. A kontrasztos élénk színek érdekes Bright Starts mintákkal azonnal és hosszú ideig fogják figyelni a baba figyelmét. A levehető állvány tele van gyönyörű lógó játékokkal, mint pl. Egy plüss papagáj, egy aranyos majom csörgő, egy önazonosító tükör, egy texturált harapás vagy egy zenei elefánt. Ezen túlmenően a rack hálós golyókkal rendelkezik a golyógolyók dobásához, amelyek szintén egy hordtáska részét képezik. A Bright Starts egy speciálisan kialakított párnát tartalmaz, amely szalagokkal rendelkezik a gyomor edzésére és a hátsó izmok gyakorlására. Mi a fő előnye a Bright Starts 5v1 Your Way Ball Play PiP 2018-nak? Ezek a tömítő oldalak, amelyek a játék takaróját láda vagy léggömbökkel teli medencévé alakítják .

A Bright Starts 5v1 egy olyan befektetés, amely megtérül!

A Bright Starts 5v1 takaró egy nagyszerű választás, ami igazán megfizet, valamint egy aranyos elefánt alakú zenei játék. Kellemes zenei dallam, amelyet a színes fények váltakozása vált ki, csecsemőket világít , megnyugszik a sírástól, vagy segít aludni. A játék egy olyan érzékelővel van felszerelve, amely elindítja a lejátszást a baba mozgatásával, vagy kikapcsolható, és a vezérlés teljes egészében a szülőn fog működni. Több mint 20 percig folyamatosan játszik. A Bright Starts Music Elephant eltávolítható, és könnyen csatlakoztatható a legtöbb fülkéhez, kerítéshez, és az eltávolítás minden C-gyűrűvel ellátott játékhorogra vonatkozik. Ha szereted a játékot, nem kell lemondania, és bárhová vinni. Másik lehetőségként más, a talapzaton lévő kedvenc játék is lóghat. A Bright Starts széles körű használata tovább fokozódik.

Méretek:
69,85 × 10,92 × 60,96 cm

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA

Tulajdonságok

Kiegészítők Kerítés

Méretek

Hosszúság/mélység 69,85 cm
Szélesség 60,96 cm
Kód:  BABY7555
Termékszám:  074451107861

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15