Oldal frissítése

BREF DeLuxe Moonflower 9× 50 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BREF DeLuxe Moonflower 9× 50 g

A Bref DeLuxe Moonflower WC blokk egy innovatív módszer a WC karbantartására. A WC-blokk négy gyönggyel van felszerelve, amelyek mindegyike rendelkezik egy speciális kompozícióval a tökéletes eredmény érdekében. A WC minden alkalommal higiénikusan tiszta és friss lesz.  Értékelni fogod a termék egyedi megjelenését - ez egy nagy, nem szabványos formájú, és egy exkluzív WC tisztító, érdekes designnal. A csomagban kilenc WC-blokk található.

A BREF DeLuxe Moonflower WC-blokk fő jellemzői 9 × 50 g

  • Higiénikus tisztaságot biztosít a WC-nek
  • Tisztítóhabot hoz létre
  • Védi a vízkő
  • Hosszantartó frissesség a francia parfümök illatával

Több hatékonyság, több illat

A labda magja most 40% -kal több parfümöt tartalmaz, ami garantálja az illatot az első öblítéstől az utolsóig. Az illata most még intenzívebb. Innovatív összetételének köszönhetően még hosszabb ideig tarthat - akár 200 öblítésig. Az új termékcsalád kb. 50 öblítést biztosít a WC-vel szembeni hosszabb frissesség érdekében.

Hozzávalók:
> 30% anionos felületaktív anyag. 5-15% nemionos felületaktív anyag. Tartalmaz továbbá: parfümöket (citrális, citronellol, kumarin, limonén, linalool).

Használat:
Akaszd rá a WC-csésze peremére. Használatra kész termék. A WC-ülés elszíneződése esetén az érintett részt azonnal tiszta vízzel mosd le.



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Darabszám

Darabszám 9 db

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Típus

Tisztítószer típus Por

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Tömeg

Tömeg 50 g

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízkőoldó

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CISWC123s
Termékszám:  9000101375206

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15