Oldal frissítése

Bree Punch 68 kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bree Punch 68 kék

Eredeti, mobilis - az igazi városi életmód

A Bree termékek kombinálják a hűvös, letisztult stílust és a kerékpáros szállítás lehetőségét - ikonikus, urbanizált megjelenés és sokoldalúság. Alkalmi, mégis lezser. Elegáns, mégis tartós. Segítségével mindig mozgásban lehetsz. A táska időjárásálló vászonborítással (PVC) rendelkezik. Útban az irodába, vagy a betondzsungelben barangolva, ez a táska mindig megbízható társadként fog szolgálni.


Členitý vnitřní prostor
 

Szenzációs táska - sokoldalú használat

A Bree Punch 68 notebook táska nagyszerűen alkalmas 17"-es notebook szállítására. A táska tartalmát mindenkor tökéletes rendben tarthatod, hála a rendszerezett és logikus kialakításnak. Kétségkívül megnyerő megjelenéssel rendelkezik, amely egyszerre teszi alkalmassá az irodába és az útra is.


Kényelmes viselet, és elegáns megjelenés

A hátsó fogantyúnak és az állítható vállpántnak hála mindig biztos lehetsz benne, hogy a táska kényelmes és egyszerűen cipelhető. Teljes felügyelet holmijaid felett - a fő zsebet egy csattal zárhatod, amely megóvja annak tartalmát a kieséstől. Vízálló anyagból készül, így nem kell többé aggódnod attól, hogy az esős idő kárt tesz a notebook táskában és tartalmában - a notebookodban. A stílusos megjelenés nemcsak számodra, hanem környezeted számára is megnyerő hatással lesz.

Stylový vzhled
 

Značka BREE
 
  • Táska bélelt cipzáras zsebbel, amely biztonságos szállítást tesz lehetővé akár 17"-es képátlójú notebookok számára is.
  • A cipzárnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a táskából semmi nem fog kiesni.
  • Az első, praktikus zsebben kisebb dolgokat, mint például kulcsok, telefon vagy tollakat tárolhatsz. 
  • Állítható vállpánt a könnyű és kényelmes hordozhatóságért.
  • A második párnázott zseb célja elsősorban a laptop védelme.
  • Belső zseb méretei: 380 × 260 × 35 mm
  • Súly: 1,08 kg.
 

Paraméterek

Anyag

Anyag PVC

Külső méretek

Mélység 35 cm
Szélesség 43 cm
Magasság 8 cm

Anyag

Anyag PVC-bevonatos vászon

Max. méret

Laptop képátló 17 "

Szín

Szín Kék
Kód:  BREE04
Termékszám:  4038671138926

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10