Oldal frissítése

Braun Silk·expert Pro 3 PL3139

4,6 5 értékelés
122 890 Ft

Braun Silk·expert Pro 3 PL3139

Szabadulj meg a szőrszálaktól akár 6 hónapig a Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 epilátorral!

Szerezd be a Braun legjobb epilátorait otthonodba. A Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 nem lézerrel távolítja el a szőrszálakat, hanem fejlett IPL technológiát használ, amely mindössze 3 hónapos használat mellett csökkenti a szőrszálakat. A precíz eredményt a Skin Pro érzékelő biztosítja, amely folyamatosan figyeli a bőrtónusodat, és ennek megfelelően állítja be a villanások intenzitását. Így optimális eredményt érhetsz el, miközben kíméletes megközelítést alkalmazol a bőrödön. A Braun Pro 3 PL3139 epilátor 3 tartozékkal rendelkezik az érzékeny területek és a nagy területek kezeléséhez. Két érzékeny üzemmód biztosítja a kényelmet az epilátor használata közben. A Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 percenként akár 100 villanást generál. Könnyedén végigsimíthatsz vele a bőrön, sima, sikló mozdulatokkal.

A Braun PL3139 Skin Pro² technológiát használ

A bőr tónusa testszerte változik, ezért a Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 epilátor UV-szűrővel ellátott Skin Pro érzékelővel van felszerelve. Gondoskodik a folyamatos bőrtónus érzékelésről, majd automatikusan beállítja a készülék teljesítményét.

²A Cyden technológiájával

Bőrtónus érzékelő

A beépített érzékelő másodpercenként akár 80× is érzékeli a bőrtónust, és automatikusan beállítja a Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 intenzitását az optimális eredmény érdekében.

A Braun Silk·expert beépített UV-szűrővel rendelkezik

A Skin technológiával és beépített UV-szűrővel ellátott IPL epilátor pontos és fájdalommentes epilálást tesz lehetővé, hosszantartó eredményekkel, otthonod kényelméből.

A Braun epilátor precíz szőrtelenítést biztosít

Élvezd a precíz és pontos epilálást a Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 epilátorral. Könnyedén elérheted a nehezen hozzáférhető területeket is, és elvégezheted az epilálást.

Módok érzékeny bőrre

A Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 érzékeny bőrre való móddal rendelkezik, amellyel egy gombnyomással beállíthatod a fény intenzitását. Az IPL epilátorral még az érzékeny területeken is sima bőrt biztosíthatsz.

Folyamatos nagy sebességű villanások

A Braun IPL epilátor 0,6 másodpercenként villan. A nagy sebességű villanásokkal könnyedén végigsiklik a bőrödön, miközben sokkal kevesebb területet hagy ki.

Az IPL epilátor Silk-expert Pro 3 intenzitási szintje

Válassz a 3 intenzitási szint közül, hogy biztosítsd az optimális ápolást, és igazodj a bőröd tónusához.

Erőteljes és tartós epilátor a Brauntól

Szerezz be egy olyan készüléket, amely hosszú ideig kitart. A Braun PL3139 IPL epilátort úgy tervezték, hogy körülbelül 16 évig tartson, és akár 300 000 villanást is képes legyen kibocsátani.

Megfelel számodra a Braun PL3139?

A Braun Silk·expert Pro 3 PL3139 a legkülönbözőbb bőrtónusúak számára alkalmas. Az IPL technológia a legkevésbé alkalmas a nagyon világos, vörös, szürke vagy fehér szőrszálak kezelésére. Ezek kevesebb melanint tartalmaznak, amely elnyeli a fényt.

A csomag tartalma:

  • 1× Silk-expert Pro 3 standard fejjel
  • 1× további precíziós fej
  • 1× mini arcborotva
  • 1× Venus Extra Smooth borotva
  • 1× cipzáras neszesszer

Paraméterek

Típus

Terület Test

Típus

Típus IPL

Terület

Terület Test

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók UV-szűrő, Bőrtónus érzékelő
Fejek száma 2
Csomag tartalma Tok/tartó, Borotvafej, Adapter

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 3

Szín

Szín Ezüst

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BRALA052
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4210201412052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10