Oldal frissítése

BRAUN Series 3 3020s Black

4,5 158 értékelés
32 690 Ft

BRAUN Series 3 3020s Black

A Triple Action vágórendszernek köszönhetően a borotva a MicroComb segítségével tökéletesen és gyorsan borotválkozhat, még több szőrszálat távolítva el egyetlen mozdulattal. A  borotvát száraz és nedves borotválkozáshoz is használhatja, mert teljesen vízálló és mosható. A kényelmes és biztonságos kezelést biztosítja a csúszásmentes gumi fogantyú. Ha gyakran utazik külföldre, ne aggódjon a különböző feszültségek miatt. Mivel a mechanizmus SmartPlug funkciója automatikusan beállítja a 100 és 240 V közötti feszültséget. Mindig gyorsan és egyenletesen borotválkozhat ezzel a borotvával.

A fő előnyök

  • Száraz és nedves borotválkozás
  • kijelző
  • LED
  • SmartPlug funkció
  • SensoFoil felület

Gyors és egyszerű borotválkozás

  A két penge, a szimmetrikus sziták és egy integrált középső trimmelő a bőrhöz fokozatosan simul, így egyszerűvé teszi a borotválkozást hosszú vagy rövid szakálnál egyaránt. Helytálltak még a háromnapos, nehezen nyírható borostával szemben is. Továbbá a SensoFoilnak köszönhetően nem irritálja a bőrt. A bővíthető trimmer tökéletesen pajesz, bajusz vagy szakáll kezelésére is. A borotva  LED kijelzővel van ellátva, amely az akkumulátor állapotát és a pengék állapotát jelzi. Az akkumulátor töltése csak egy órát vesz igénybe, és 45 perces borotválkozásra van lehetőség tápkábel nélkül. Elérhető még egy gyors ötperces töltés, ami épp elég egy borotválkozáshoz.

Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Terület Arc

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Hálózati, Akkumulátor
Működési idő 44 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, LED töltésjelző, Gyorstöltés
Vágási hosszúság 0,05 mm
Tartozékok mérete 0,05 mm

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAT2010e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  81479547
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15